reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

W Czechach od razu na 1 rozmowie zaznaczali i pytali czy nasze przekonania nie koliduja z tym ze po pgs chore zarodki niszczą..

A powiedzcie, z racji doswiadczenia, bo nasz trzeci czeski zarodek ma mozaike…
Co byscie zrobily z nim??
Ja bym zniszczyła jak można. Po co siać wadliwe geny

reklama
Czemu odeazu amniopunkcja?? Może USG u innego lekarza?? Nie wiem nie znam się ale czy to z czasem nie może się zmienić?? Co to da że zrobisz amniopunkcje pytam b może coś przeoczyłam ??
wybacz ale pytanie co to da jest slabe. Da wiedze i mozliwosc decyzji.

@Nelka85 ryzyko jest podwyzszone, ale to dalej oznacza, ze tylko jedno na ponad 200 dzieci z takimi wynikami rodzi sie chore.
Trzymam kciuki, zeby bylo dobrze

Mialam
wybacz ale pytanie co to da jest slabe. Da wiedze i mozliwosc decyzji.

@Nelka85 ryzyko jest podwyzszone, ale to dalej oznacza, ze tylko jedno na ponad 200 dzieci z takimi wynikami rodzi sie chore.
Trzymam kciuki, zeby bylo dobrze
Na myśli co da aminopunkcja przy powiększonych nerkach co pokaże , autorka wcześniej nie pisała o ryzyku zd. Dlatego pisałam że może Usg u innego lekarza ,gdybyś przeczytała w pierwszym poście nie było informacji o ryzyku zd

Szkoda, że można wrzucić filmiku. Właśnie widziałam jak jeden dzieciaczek nóżką rusza i nagrałam filmik :) boskiii jest
Ale Ci zazdroszcze, ze masz usg w pracy ;) ja to nie wiem jak doczekam wizyty za mc... dzis mam ostatnia w klinice. A kolejna dopiero 19.05 u lekarza prowadzącego ciaze. Nie dla mnie wizyty raz w mcu 😂

Ale Ci zazdroszcze, ze masz usg w pracy ;) ja to nie wiem jak doczekam wizyty za mc... dzis mam ostatnia w klinice. A kolejna dopiero 19.05 u lekarza prowadzącego ciaze. Nie dla mnie wizyty raz w mcu 😂
No właśnie mam taką nieszczęśliwa maciczke, że i tak widoczność jest marna. Ale widzę, że się ruszają i mam od razu spokoj na duszy :) masz detektor tętna?

No właśnie mam taką nieszczęśliwa maciczke, że i tak widoczność jest marna. Ale widzę, że się ruszają i mam od razu spokoj na duszy :) masz detektor tętna?
Nie mam ale szczerze mowiac baaardzo sie zastanawiam czy nie kupic. Bo to zawsze czlowiek spokojniejszy ;)
Ja dzis zobaczylam swojego malucha i od razu mi lepiej :) wierci sie jak nie wiem co :D

reklama
Do góry