Ja bym zniszczyła jak można. Po co siać wadliwe genyW Czechach od razu na 1 rozmowie zaznaczali i pytali czy nasze przekonania nie koliduja z tym ze po pgs chore zarodki niszczą..
A powiedzcie, z racji doswiadczenia, bo nasz trzeci czeski zarodek ma mozaike…
Co byscie zrobily z nim??
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
wybacz ale pytanie co to da jest slabe. Da wiedze i mozliwosc decyzji.Czemu odeazu amniopunkcja?? Może USG u innego lekarza?? Nie wiem nie znam się ale czy to z czasem nie może się zmienić?? Co to da że zrobisz amniopunkcje pytam b może coś przeoczyłam ??
@Nelka85 ryzyko jest podwyzszone, ale to dalej oznacza, ze tylko jedno na ponad 200 dzieci z takimi wynikami rodzi sie chore.
Trzymam kciuki, zeby bylo dobrze
Magda 1234
Mialam
Na myśli co da aminopunkcja przy powiększonych nerkach co pokaże , autorka wcześniej nie pisała o ryzyku zd. Dlatego pisałam że może Usg u innego lekarza ,gdybyś przeczytała w pierwszym poście nie było informacji o ryzyku zdwybacz ale pytanie co to da jest slabe. Da wiedze i mozliwosc decyzji.
@Nelka85 ryzyko jest podwyzszone, ale to dalej oznacza, ze tylko jedno na ponad 200 dzieci z takimi wynikami rodzi sie chore.
Trzymam kciuki, zeby bylo dobrze
Orchidea33
Ale Ci zazdroszcze, ze masz usg w pracy ja to nie wiem jak doczekam wizyty za mc... dzis mam ostatnia w klinice. A kolejna dopiero 19.05 u lekarza prowadzącego ciaze. Nie dla mnie wizyty raz w mcuSzkoda, że można wrzucić filmiku. Właśnie widziałam jak jeden dzieciaczek nóżką rusza i nagrałam filmik boskiii jest
Pchełka216
no ja bym zniszczyła....W Czechach od razu na 1 rozmowie zaznaczali i pytali czy nasze przekonania nie koliduja z tym ze po pgs chore zarodki niszczą..
A powiedzcie, z racji doswiadczenia, bo nasz trzeci czeski zarodek ma mozaike…
Co byscie zrobily z nim??
No właśnie mam taką nieszczęśliwa maciczke, że i tak widoczność jest marna. Ale widzę, że się ruszają i mam od razu spokoj na duszy masz detektor tętna?Ale Ci zazdroszcze, ze masz usg w pracy ja to nie wiem jak doczekam wizyty za mc... dzis mam ostatnia w klinice. A kolejna dopiero 19.05 u lekarza prowadzącego ciaze. Nie dla mnie wizyty raz w mcu
Orchidea33
Nie mam ale szczerze mowiac baaardzo sie zastanawiam czy nie kupic. Bo to zawsze czlowiek spokojniejszyNo właśnie mam taką nieszczęśliwa maciczke, że i tak widoczność jest marna. Ale widzę, że się ruszają i mam od razu spokoj na duszy masz detektor tętna?
Ja dzis zobaczylam swojego malucha i od razu mi lepiej wierci sie jak nie wiem co
Jeszcze trochę i zaczniemy czuć kopniaki i nie będzie wątpliwości, że dzieciaki są na miejscuNie mam ale szczerze mowiac baaardzo sie zastanawiam czy nie kupic. Bo to zawsze czlowiek spokojniejszy
Ja dzis zobaczylam swojego malucha i od razu mi lepiej wierci sie jak nie wiem co
reklama
dziś zapisują się skurcze na ktg może nie jakieś super ekstra bo ja ich nie czuje jako ból tylko jako napinanie brzucha ale są zostawili mnie na obserwacje dalej rozwarcie 4 cmNiedługo!!!