No już coś powinno być.Masz jeszcze coś na zimowisku?3 dniowy zarodek dziś 9 dzień. (we wtorek 7 lipca transfer) dziś beta 0,1 także nawet bez szans.
reklama
Dziewczyny mam takie pytanie, czy któraś z Was w ciąży miała niska hemoglobina? Jeśli tak to co Wam lekarz zalecił? Zrobiłam dziś badania morfologii, a tu hemoglobina przez trzy tygodnie ostro zjechała w dół, mam 9,2, a wizyta u lekarza dopiero we wtorek.
nieagatka
Fanka BB :)
Przykro mi...3 dniowy zarodek dziś 9 dzień. (we wtorek 7 lipca transfer) dziś beta 0,1 także nawet bez szans.
nieagatka
Sok z buraka, czerwone mięso, fasola. Przypuszczam, że i suplementacja żelaza.Dziewczyny mam takie pytanie, czy któraś z Was w ciąży miała niska hemoglobina? Jeśli tak to co Wam lekarz zalecił? Zrobiłam dziś badania morfologii, a tu hemoglobina przez trzy tygodnie ostro zjechała w dół, mam 9,2, a wizyta u lekarza dopiero we wtorek.
Aguleczka29
mam jednego zarodka ale gorszej klasy niż ten co miałam podany ale wezmę go oczywiście i w nim ostatnia nadzieja na danie Lenie rodzeństwa.No już coś powinno być.Masz jeszcze coś na zimowisku?
Margit2018
Dziewczynki karmię moją piersią ma 17 miesięcy czy dawać jej mleko?
Margit2018
Aguleczka przykro ale trzymam kciuki żeby ten ostatni był udany.
Jeśli się nie uda (tfu tfu)nie zdecydujecie się na kolejną procedurę?mam jednego zarodka ale gorszej klasy niż ten co miałam podany ale wezmę go oczywiście i w nim ostatnia nadzieja na danie Lenie rodzeństwa.
nieagatka
Wg mnie nie. Skoro karmisz piersią to mleko dostaje.Dziewczynki karmię moją piersią ma 17 miesięcy czy dawać jej mleko?
Moja do drugiego roku życia dostawała mm. Potem wprowadziłam krowie.
Ostatnia edycja:
reklama
motylek24
Robię próby z mlekiem krowim. Na pewno już nie warto podawać mleka modyfikowanego. Ja chcę karmić jak najdłużej, jeszcze rok minimum.Dziewczynki karmię moją piersią ma 17 miesięcy czy dawać jej mleko?