nieagatka
Fanka BB :)
Nigdy tego nie slyszalam. Co ma jedno z drugim wspolnego?Wyglada super i na pierwszy rzut oka powinien byc ok jeśli chodzi o czyszczenie. U nas najgorsze jesr to ze to poszycie fotela nie jest z nim spojone tylko zakladane wiec tu cos mozna dac, tam coś mozna dac. Ile jedzenia wchodzi tam gdzie wychodzą pasy-masakra. No ja generalnie z mojego zadlwolona nie jestem ale Hubek je brzydko. Dodatkowo tez nie mamy tego podnozks i musze przemyśleć czy kombinowac z czyms do tego czy kupic nowy w Ikei. W tym moim tylko to oparcie na nogi jest opuszczane i w tedy nogi mu wiszą. Wiem ze ten podnozek musi byc tylko o co z tym chodxi? O postawe?
A kolejne moje pytanie to Wróciliśmy już z wczasów i czeka nas szczepienie na ospę różyczkę i odrę. 17 października Hubert skończy 14 miesięcy nie chodzi I nie chodzi też trzymany za rączkę choć ja w ogóle nie prowadzę go tak. natomiast rozmawiałam z koleżanką która słyszała opinie jednej lekarki że dziecko do tego szczepienia powinno podchodzić jeśli przynajmniej umie chodzić prowadzone za rączkę Czy wy też spotkaliście się z takimi opiniami pediatrów bo nie wiem co robić A znając mojego pediatrę to po prostu zbada go i jak będzie wszystko ok to kaze zaszczepić