dżoasia
Fanka BB :)
Przykro mi bardzoZrobię betę jeszcze w poniedziałek,ale raczej nadzieji już sobie nie robię,morze łez już wylałam.Dobrze,że mam Lenkę jej uśmiech i przytulanki dają siłę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi bardzoZrobię betę jeszcze w poniedziałek,ale raczej nadzieji już sobie nie robię,morze łez już wylałam.Dobrze,że mam Lenkę jej uśmiech i przytulanki dają siłę
No właśnie przytrafił nam się naturlas.Boje się co będzie dalej..Przykro mi bardzoTo był naturals czy transfer? Raczej faktycznie nic z tego nie będzie, byle tylko to nie była cp i byle nie ciągnęło się tygodniami.
Co na potówki u dziecka? Moja się kosmicznie męczy, drapie, szarpie za włosy, bo ja swędzi szyja i ramiona :-(( wsadzam ja do wanny, nawilżam, przecieram chusteczkami, ale nic nie daje...poci się okropnie na głowie, po drzemce pod głową ma powódź...
Co na potówki u dziecka? Moja się kosmicznie męczy, drapie, szarpie za włosy, bo ja swędzi szyja i ramiona :-(( wsadzam ja do wanny, nawilżam, przecieram chusteczkami, ale nic nie daje...poci się okropnie na głowie, po drzemce pod głową ma powódź...
Moja nadzieja umarła.. Wizyta u lekarza 5tc nic nie widać, ale lekarz podejrzewał ciąże pozamaciczną kazał zrobić betę i zgłosić się we wtorek.. beta we wtorek 1107 a dziś 1437 także przyrosła malutko.Lekarz we wtorek jak myślicie co dalej jakie kroki podejmie lekarz ?
U nas sprawdzają się kąpiele w krochmalu. Dwa, trzy dni i po potówkach. I przy takiej pogodzie nie smaruję Go balsamami, bo wtedy jeszcze gorzej skórą wygląda.
A jak taka kąpiel wygląda? Na razie tylko ja wkładam do wanny i smaruję tym sudocremem.