Ja na początku w takim eko sklepie się zaopatrywalam potem bio z Lidla A teraz różnieA gdzie kupujecie warzywa? Ja kilka tych jednoskładnikowych dostalam. Mała zjadla, słoiczki umyłam i teraz sama w nie wekuje robione przeze mnie jedzonko. Tylko mi się już kończą zapasy warzyw eko z działki i myślę co dalej... bio z Lidla kupować?
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
A gdzie kupujecie warzywa? Ja kilka tych jednoskładnikowych dostalam. Mała zjadla, słoiczki umyłam i teraz sama w nie wekuje robione przeze mnie jedzonko. Tylko mi się już kończą zapasy warzyw eko z działki i myślę co dalej... bio z Lidla kupować?
Te pierwsze warzywa na próbę alergii kupowałam na bio bazarach, potem bio z Lidla, a teraz gdzie popadnie.
Ja kupuję właśnie bio w lidlu i warzywa i owoce. Słoiki daję na wyjazdach i jak jestem poza domem, owoce nawet czasem w domu, bo tych świeżych bio jest niewiele.A gdzie kupujecie warzywa? Ja kilka tych jednoskładnikowych dostalam. Mała zjadla, słoiczki umyłam i teraz sama w nie wekuje robione przeze mnie jedzonko. Tylko mi się już kończą zapasy warzyw eko z działki i myślę co dalej... bio z Lidla kupować?
Te obiady słoikowe pachną i smakują kiepsko po otwarciu, ale po podgrzaniu są nawet niezłe. Tylko trzeba uważać bo niektóre są dosładzane.
redferrari
My dopiero zaczynamy więc pojedyncze warzywa daje... Te słoiczki co dostaliśmy były smaczne... Ale to jednoskładnikowe więc trochę inaczejJa kupuję właśnie bio w lidlu i warzywa i owoce. Słoiki daję na wyjazdach i jak jestem poza domem, owoce nawet czasem w domu, bo tych świeżych bio jest niewiele.
Te obiady słoikowe pachną i smakują kiepsko po otwarciu, ale po podgrzaniu są nawet niezłe. Tylko trzeba uważać bo niektóre są dosładzane.
Agnieś191
@redferrari ja bardzo długo jechałam na słoiczkach. Nie gotowalam. Gotuje teraz gdy je wiekszość tego co my, a jak mam coś czego jej nie daje tosłoiczek idzie w ruch, ale to może ze 2-3razy w mcu.
nieagatka
Po skonczonym 5 miesiacu.A od kiedy zaczęłyście rozszerzać dietę przy karmieniu mlekiem modyfikowanym?
Po 4A od kiedy zaczęłyście rozszerzać dietę przy karmieniu mlekiem modyfikowanym?
Po 4A od kiedy zaczęłyście rozszerzać dietę przy karmieniu mlekiem modyfikowanym?
reklama
Ewunka
4+2A od kiedy zaczęłyście rozszerzać dietę przy karmieniu mlekiem modyfikowanym?