reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dzięki dziewczyny. Zastanawiałam się nad doidy tylko młody jeszcze nie siedzi, a na bbox nie wiem czy jeszcze nie za mały jest. Poza tym nie jestem pewna czy chodzi o naczynie, czy bardziej o to co pije. No ale jak nie spróbuje to się nie przekonam:)
Nie kombinuj na razie z tym co dawac, probuj z woda do skutku. Wszytsko inne bedzie miec niepotrzebny cukier.

reklama
Dzięki dziewczyny. Zastanawiałam się nad doidy tylko młody jeszcze nie siedzi, a na bbox nie wiem czy jeszcze nie za mały jest. Poza tym nie jestem pewna czy chodzi o naczynie, czy bardziej o to co pije. No ale jak nie spróbuje to się nie przekonam:)
U nAs bidon pojawił się gdy miała 5mcy. W jeden dzień załapała jak z tego pić. Wczesniej pila z niekapka z miekkim ustnikiem, ja akurat miałam nuk.

Nie kombinuj na razie z tym co dawac, probuj z woda do skutku. Wszytsko inne bedzie miec niepotrzebny cukier.
Odkąd dostaje kaszki przystopował mocno z dwujeczką. Dlatego zależy mi żeby coś pił. Zrobiłam mu dziś lekki kompocik z jednej śliwki. Myślałam, że jak będzie jakikolwiek smak to wypije. A tu dupa:(. Jakoś przełknął ok 5ml. Może to, a może zbieg okoliczności, ale kupsztal konkret poszedł:D. No ale ciągle wmuszać nie będę. Jutro skoczę po bidon, bo coś mi świta, że z niekapkami coś jest nie tak.

Dziewczyny a jak zachęcić dziecko do picia? Mój na wadę się strasznie krzywi i nie przełknie. Zrobiłam dziś kompocik i jest to samo. Zaciska dziąsełka, a nawet jak coś mu do buzi wleci to wypluwa. Butelka nie, z łyżeczki też nie.
Ja nie dodaje nuc. Krzywi sie ale dzis kilka lykow zrobil. Mamy bidon z aventu

Odkąd dostaje kaszki przystopował mocno z dwujeczką. Dlatego zależy mi żeby coś pił. Zrobiłam mu dziś lekki kompocik z jednej śliwki. Myślałam, że jak będzie jakikolwiek smak to wypije. A tu dupa:(. Jakoś przełknął ok 5ml. Może to, a może zbieg okoliczności, ale kupsztal konkret poszedł:D. No ale ciągle wmuszać nie będę. Jutro skoczę po bidon, bo coś mi świta, że z niekapkami coś jest nie tak.

Nasza na początku robiła co dwa dni, ale jak się przyzwyczaiła i dodaje do jedzenia więcej wody to są czasem dwie jednego dnia.

reklama
Do góry