Spoko ja próbuje małego uczta to tylko rurkę gryzieMojej mąż do rurki wsadził banana chciała to wyssac i poleciała woda- tak nauczyła się pić z bidonu
reklama
Ja bym spróbowała!8 u nas wyszła alergia na jajko ale dałam i białko i żółtko ale jeszcze raz spróbujemy tym razem osobno.Ryby się bardzo boje, bo dostaje wyprysków i zielonej kupy jak ja zjem rybę, a co dopiero jak dostanie ją bezpośrednio
misis188
Fanka BB :)
Moj gryzie ale pociagnac tez umieSpoko ja próbuje małego uczta to tylko rurkę gryzie
misis188
Nic Gosia nie pisze, ostatnio filmik dodala ni chyba ze mi coś umkneloNapiszcie proszę co u Gosi i Oliwki?Tak strasznie ciekawa jestem jak się miewa nasza wojowniczka A nie jestem w grupie fb
A w domu już są?nic nie wiemNic Gosia nie pisze, ostatnio filmik dodala ni chyba ze mi coś umknelo
misis188
Borax, soda kalcynowana, platki mydlane i jakis olejek dla zapachu. Platki sie nie rozpyszczaja wszystkie-sypie go do bębna a w pojemniku zostawaly. Wychodzi drozej jak zwykly proszek i drugi raz sie nie bede w to bawić@misis188 wspominałaś coś ostatnio, że sama proszki do prania robisz. Jak wrażenia? Warto się w to bawić?
misis188
Tak, już sa. Jak wyszlt to chyba do tygodnia wróciły bo Oliwka bodajże zapalenie oskrzeli miała. Wczoraj skonczyla 5 miesięcy, już zaczynaja sie świadome uśmiechy. Nie wiem jak z oczkiem bo retinopatia sie chyva pogłębila ale mozr sa przed wizytąA w domu już są?nic nie wiem
reklama
A dopierało to chociaż?Borax, soda kalcynowana, platki mydlane i jakis olejek dla zapachu. Platki sie nie rozpyszczaja wszystkie-sypie go do bębna a w pojemniku zostawaly. Wychodzi drozej jak zwykly proszek i drugi raz sie nie bede w to bawić