misis188
Fanka BB :)
Zakochalam sie❤❤❤ to na szydle robilas? Ile ci motkow poszlo?Zobacz załącznik 844845 skonczony , z tym brzuchem to nie lada wyczyn , ale jestem dumna z siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zakochalam sie❤❤❤ to na szydle robilas? Ile ci motkow poszlo?Zobacz załącznik 844845 skonczony , z tym brzuchem to nie lada wyczyn , ale jestem dumna z siebie
Witaj ksiezniczko❤❤❤Dziękuję, dziewczyny [emoji8] Niestety jak na razie mnie wszystko boli na dole że ledwo się ruszam i ciężko dbać o malutke [emoji52]
Witajcie, ciocie [emoji7] [emoji214]
tak szydelko 5 po 100 m i 2 po 50 niecaleZakochalam sie❤❤❤ to na szydle robilas? Ile ci motkow poszlo?
Słodzinka[emoji7]Dziękuję, dziewczyny [emoji8] Niestety jak na razie mnie wszystko boli na dole że ledwo się ruszam i ciężko dbać o malutke [emoji52]
Jest na prawde super. Jak Hubcio pojdzie do swojego pokoju to tez mu taki zrobie❤tak szydelko 5 po 100 m i 2 po 50 niecale
PięknościDziękuję, dziewczyny [emoji8] Niestety jak na razie mnie wszystko boli na dole że ledwo się ruszam i ciężko dbać o malutke [emoji52]
mój jeszcze nie ma swojego dopiero się robi, ale dywan już maJest na prawde super. Jak Hubcio pojdzie do swojego pokoju to tez mu taki zrobie❤
A sama go wymyslilas czy Ty mialas jakis filmik? No zakochalam.sie na prawdemój jeszcze nie ma swojego dopiero się robi, ale dywan już ma
znalazłam już kiedyś na intrnecie gotowe do kupienia, nawet nie wiem czy ci nie pisałam i wysylalam zdjęcia, ale cena mnie przerazila, bo to jednak maly dywanik ok95-100 cm średnicy, wiec znalazłam na YouTube filmik jak zrobić idealne kolo i potem już wymyslalam jak dorobić uszy itd. metoda prob i bledow. gotowego filmiku nigdzie nie znalazłam na caly, ale robisz takie slicznosci ze dasz sobie rade z zamkniętymi oczamiA sama go wymyslilas czy Ty mialas jakis filmik? No zakochalam.sie na prawde
Kusisz zdjecie mi posylalas ale mi sie cos pieprzy mail i korzystam z innego. Musze jeszcze kilka miskow zrobic ii sie moze skuszeznalazłam już kiedyś na intrnecie gotowe do kupienia, nawet nie wiem czy ci nie pisałam i wysylalam zdjęcia, ale cena mnie przerazila, bo to jednak maly dywanik ok95-100 cm średnicy, wiec znalazłam na YouTube filmik jak zrobić idealne kolo i potem już wymyslalam jak dorobić uszy itd. metoda prob i bledow. gotowego filmiku nigdzie nie znalazłam na caly, ale robisz takie slicznosci ze dasz sobie rade z zamkniętymi oczami