reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A rozuniem ze zostawiaja Cie juz w szpitalu?
Tak już rano mi powiedzieli ze dadzą coś na zbicie ciśnienia i już muszę zostać pod kontrolą i cały dzień oddaje krew mocz badają ciśnienie robią ktg teraz wiem że coś robią a nie jak w piątek mnie odesłał z zaleceniem położyć się i nogi częściej w górze trzymaj.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja tydzień zaczęłam nie ciekawie w nocy trafiłam z silnym bólem nadbrzusza do szpitala, wykonali badania i decyzja zapadła że w tym tyg rozwiazanie ciąży bo tak będzie lepiej dla mnie i dziecka. Tak się boję bo to dopiero 34 +4[emoji22].
Płakać mi się chce

Właśnie dostałam pierwszy steryd na płucka, nie dociera chyba to jeszcze do mnie co za chwilę się będzie działo. Trzymajcie proszę kciuki za moją Amelke[emoji8]

TrYmamy mocno kciuki!
Nic sie nie martw ważne,ze w końcu zareagowali. Wszystko bedzie dobrze [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

TrYmamy mocno kciuki!
Nic sie nie martw ważne,ze w końcu zareagowali. Wszystko bedzie dobrze [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
My jeszcze nie byliśmy u doktorka w klinice , póki co to mamy małe problemy z bioderkami i musimy jeździć do innych lekarzy :/ wszystko jest już na dobrej drodze i już niedługo będzie wszystko dobrze z moją malutka:) od kilku dni mała jest bardzo marudna, była u nas pani doktor i pomału zaczynają nam ząbki wychodzić :D byłam w szoku że to już :)

Tak już rano mi powiedzieli ze dadzą coś na zbicie ciśnienia i już muszę zostać pod kontrolą i cały dzień oddaje krew mocz badają ciśnienie robią ktg teraz wiem że coś robią a nie jak w piątek mnie odesłał z zaleceniem położyć się i nogi częściej w górze trzymaj.

Evulek z jednej strony to sie ciesz ze sie w koncu Toba zajeli. A co mowili odnosnie cisnienia? Jakie u nich granice po przekroczeniu ktorych maja sie zajac ciezarna?
Ja jutro ide do gp ale watpie zeby oma cos doradzila[emoji53]

Dziewczyny dzis z pomiarow mialam tak:
128/84/75
123/85/78
134/91/98
129/90/96
140/89/87
126/86/96
136/91/87

Co myslicie? To gdzie mialam 140 to chyba nie siedzialam 10 min wczesniej tylko ciut mniej i to mierzylam o 18:21 i powtorzylam o 18:45 gdzie juz bylo 126

Hej, ja tydzień zaczęłam nie ciekawie w nocy trafiłam z silnym bólem nadbrzusza do szpitala, wykonali badania i decyzja zapadła że w tym tyg rozwiazanie ciąży bo tak będzie lepiej dla mnie i dziecka. Tak się boję bo to dopiero 34 +4[emoji22].
Płakać mi się chce

No nieźle, przecież miałaś w kwietniu rodzic. Ale lekarze wiedzą lepiej. Ja też mialam w kwietniu się urodzić a wyszło 19.02 i wszystko w porządku [emoji6] Trzymaj się! [emoji8]

Właśnie dostałam pierwszy steryd na płucka, nie dociera chyba to jeszcze do mnie co za chwilę się będzie działo. Trzymajcie proszę kciuki za moją Amelke[emoji8]

Trzymamy, trzymamy! [emoji6] Wszystko będzie dobrze, najważniejsze, że opiekują się wami. Dużo ciąż jest przed 37 TC i dzieciaczki są zdrowe i piękne. Wiem, że się martwisz, ale skoro lekarze stwierdzili, że to najlepsze rozwiązanie to trzeba zaufać. [emoji8]

Już niedługo Amelka będzie po drugiej stronie brzucha i będziesz się cieszyć swoim bobaskiem! Zobaczysz[emoji7]

reklama
Do góry