reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Zebys wiedziala. I babcia i prababcia.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudowne chwile dla całej rodziny . Pewnie bym płakała jak dziecko jakbym to widziała w sumie jak to pisze to łzy mi się cisną . Dziś sobie tak pomyślałam ze już ostatni miesiąc w tym roku się zaczął i chyba dla każdej nas był to jeden z piękniejszych roków w życiu. Madziu dużo dobrego dla was [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cudowne chwile dla całej rodziny . Pewnie bym płakała jak dziecko jakbym to widziała w sumie jak to pisze to łzy mi się cisną . Dziś sobie tak pomyślałam ze już ostatni miesiąc w tym roku się zaczął i chyba dla każdej nas był to jeden z piękniejszych roków w życiu. Madziu dużo dobrego dla was [emoji8]

U mnie mama oszalala. Wstepnie pozwolila nam pomalowac sciane w moim bylym pokoju, kupila łóżeczko i akcesoria a wczoraj z mezem urzadzali pokoik do konca. Nie znan efektow koncowych, ale pokoik Żywii in progress wyglada tak:
1512123345-e3b9da97575371be-aaaaaa.jpeg

Tak tak, teraz Żywka ma swoj pokoj a nasz lozko tam tylko stoi :)

U mnie mama oszalala. Wstepnie pozwolila nam pomalowac sciane w moim bylym pokoju, kupila łóżeczko i akcesoria a wczoraj z mezem urzadzali pokoik do konca. Nie znan efektow koncowych, ale pokoik Żywii in progress wyglada tak:
1512123345-e3b9da97575371be-aaaaaa.jpeg

Tak tak, teraz Żywka ma swoj pokoj a nasz lozko tam tylko stoi :)

Cudnie [emoji7]. Super bo zawsze jak będziecie przyjeżdżać Żywia będzie miała swój kącik . Pewnie szykują super powitanie . No niestety to malutka będzie teraz numer jeden ale myśle że to Ci akurat nie będzie przeszkadzać [emoji12]

reklama
Bo tyle zazwyczaj trzymają po CC. Ogólnie po porodzie to 3-4 doby i wypisują

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w szpitalu prywatnym trzymają dwie doby a państwowym 3 doby żeby NFZ im zwrócił za pobyt

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A u nas po porodzie sn jest 3 doby, a po cc 5dni. Ja wyszlam po 3, bo czulam sie bardzo dobrze wiec uprosilam moja lekarke [emoji16]

Do góry