reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Cudowne chwile dla całej rodziny . Pewnie bym płakała jak dziecko jakbym to widziała w sumie jak to pisze to łzy mi się cisną . Dziś sobie tak pomyślałam ze już ostatni miesiąc w tym roku się zaczął i chyba dla każdej nas był to jeden z piękniejszych roków w życiu. Madziu dużo dobrego dla was [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak masz rację, jeden z najpiękniejszych rokow w życiu bo spełniło się największe nasze marzenie [emoji173] [emoji7]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie mama oszalala. Wstepnie pozwolila nam pomalowac sciane w moim bylym pokoju, kupila łóżeczko i akcesoria a wczoraj z mezem urzadzali pokoik do konca. Nie znan efektow koncowych, ale pokoik Żywii in progress wyglada tak:
1512123345-e3b9da97575371be-aaaaaa.jpeg

Tak tak, teraz Żywka ma swoj pokoj a nasz lozko tam tylko stoi :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mama z tatą to taki dodatek do Żywi teraz [emoji4] [emoji6]

U mnie mama oszalala. Wstepnie pozwolila nam pomalowac sciane w moim bylym pokoju, kupila łóżeczko i akcesoria a wczoraj z mezem urzadzali pokoik do konca. Nie znan efektow koncowych, ale pokoik Żywii in progress wyglada tak:

Ja mieszkam 2500km od moich rodzicow, bywam tam raz w roku, a moj pokoj zostal przerobiony na pokoik mojej corci. Wyremontowali wszytsko lacznie z podloga, kupili lozeczko, komode, pomalowali na moj ulubiony fioletowy kolor, a teraz czekaja zeby w Swieta moja Lilka mogla tam po raz pierwszy zamieszkac [emoji4] Nie moge sie doczekac [emoji4][emoji4]

Piękny :)

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dziewczyny dzisiaj poszalalam[emoji16] zawsze choinkę ubieram na Mikołaja a że mąż wczoraj przywiózł że sklepu i stała taka golusienka to ja dzisiaj ubralam i jak na nią patrzę to uśmiech z twarzy mi nie schodzi [emoji5]️ Ahh jakie w tym roku będą piękne te święta [emoji318][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66]‍[emoji66][emoji300]️[emoji319]
1512124180-d972dc37393862ac-aaaaaa.jpeg

Ja mieszkam 2500km od moich rodzicow, bywam tam raz w roku, a moj pokoj zostal przerobiony na pokoik mojej corci. Wyremontowali wszytsko lacznie z podloga, kupili lozeczko, komode, pomalowali na moj ulubiony fioletowy kolor, a teraz czekaja zeby w Swieta moja Lilka mogla tam po raz pierwszy zamieszkac [emoji4] Nie moge sie doczekac [emoji4][emoji4]

Aż mi łezki się zakręciły w oku

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Mama z tatą to taki dodatek do Żywi teraz [emoji4] [emoji6]

Moi rodzice powiedzieli, że ostatni raz w tym roku dostajemy z moim M prezenty na Mikołajki, bo Mikołaj przychodzi tylko do małych dzieci :p Czyli za rok 6 grudnia wszystkie prezenty dla ich wnuczki :D ;)

reklama

Madziu super ten kącik [emoji7] i bardzo fajny pomysl z tym różem, słodko to wyglada. Wracajcie jak najszybciej do domku i cieszcie sie szczesciem.

Do góry