reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny czy ktoras z was wie jak wyglada cc od poczatku do konca co z dziecmi? Jesli po cc trzeba lezec 12 h to kto zajmuje się maluchami? W poniedzialek mam cc i ogarnia mnie strach

reklama
Hej dziewczyny czy ktoras z was wie jak wyglada cc od poczatku do konca co z dziecmi? Jesli po cc trzeba lezec 12 h to kto zajmuje się maluchami? W poniedzialek mam cc i ogarnia mnie strach
Hej u mnie to tak wyglądało. Przygotowanie: musi aż być ogolona. Później zakładają wenflon, cewnik, dają kroplówkę i idzesz na stół. Później wbijają Ci znieczulenie w kręgosłup - musisz się zgiąć - wszystko mówią co i jak. Zakrywają Cię do połowy parawanem. Smarują brzuch i robią cięcie. Kolejnie zabierają dzidzię na badanie i zaraz przynoszą. Ja miałam tylko na chwilkę, bo miałam komplikacje. U mnie dziewczyny leżały 24 i jak zostały przewiezione na salę pooperacyjna przynosiły położne im dzieci na jakiś czas. Podczas gdy Ty jesteś na pooperacyjnej dziećmi zajmują się położne i jak jest czas karmienie to przywożą Ci dziecko.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mialam ciecie o 9 a o 16 juz mnie pionizowali. Im dluzej lezysz tym gorzej sie zebrac w sobie. Do czasu konca odwiedzin to zajmuje sie tata przy naszym lozku lub ktos z rodziny. W moim szpitalu wszystkie dzieci po cc zabierali matkom na noc zeby odpoczely i sie troche wyspaly. Przynosili o 6 i juz samej sie dawalo jakos rade...

Hej u mnie to tak wyglądało. Przygotowanie: musi aż być ogolona. Później zakładają wenflon, cewnik, dają kroplówkę i idzesz na stół. Później wbijają Ci znieczulenie w kręgosłup - musisz się zgiąć - wszystko mówią co i jak. Zakrywają Cię do połowy parawanem. Smarują brzuch i robią cięcie. Kolejnie zabierają dzidzię na badanie i zaraz przynoszą. Ja miałam tylko na chwilkę, bo miałam komplikacje. U mnie dziewczyny leżały 24 i jak zostały przewiezione na salę pooperacyjna przynosiły położne im dzieci na jakiś czas. Podczas gdy Ty jesteś na pooperacyjnej dziećmi zajmują się położne i jak jest czas karmienie to przywożą Ci dziecko.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli zabiora mi chloocow?

Ja mialam ciecie o 9 a o 16 juz mnie pionizowali. Im dluzej lezysz tym gorzej sie zebrac w sobie. Do czasu konca odwiedzin to zajmuje sie tata przy naszym lozku lub ktos z rodziny. W moim szpitalu wszystkie dzieci po cc zabierali matkom na noc zeby odpoczely i sie troche wyspaly. Przynosili o 6 i juz samej sie dawalo jakos rade...
Zastanawiam sie jak to jest jakos nie wyobrazam sobie zeby mi ich zabrali

reklama
Do góry