reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Kurde moj mozg odszedl chyba Tydz do Usg kiedy poznacie plec[emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Baby brain [emoji12]

Jak Sie czujesz?? Ktory JuZ Tydz ? Bo wiecej arbuzow tu widze niz swiezakow

No właśnie cos nie chcą przejsc nowe mamusie, moze sie nas boja [emoji12]?

Długo się nie odzywałam, przepraszam. My nadal w szpitalu. Teraz tylko siedzę i ściągam mleko, z czym mam mega problem albo biegam na intensywną terapię do moich Skarbów. U nas już lepiej. Ja już jestem tylko trochę obolała, a Maluchy nadrabiają. I najważniejsze, że Tobinek nie ma kłopotów z nerkami[emoji7][emoji7] A tu aktualne zdjęcia:
1510110323-18de80c15584ce28-aaaaaa.jpeg
1510110333-f00dfd187e8e6fd6-aaaaaa.jpeg

Miłości mojego życia [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Juz same oddychają! No cudo! A Ty sie nie stresuj chcesz to płacz,hormony, stres, tyle czekania i walki o dzieciaczki ja to bym nawet nie przestawała płakać [emoji12] Na każdym usg łezka leci a po wyjściu z gabinetu rycze na ramieniu męża [emoji12] ze szczęścia oczywiście [emoji4]
Jeszcze chwilka i w domu będziecie razem [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Długo się nie odzywałam, przepraszam. My nadal w szpitalu. Teraz tylko siedzę i ściągam mleko, z czym mam mega problem albo biegam na intensywną terapię do moich Skarbów. U nas już lepiej. Ja już jestem tylko trochę obolała, a Maluchy nadrabiają. I najważniejsze, że Tobinek nie ma kłopotów z nerkami[emoji7][emoji7] A tu aktualne zdjęcia:

Sa Cudowni!!!!❤️Trzymajcie się dzielnie!!

Kredko te kosci macicy beda Cie bolec, bo ona sie rozciaga. Szyjke macicy masz zapewne badana przez usg - lekarz nie musi wsadzic “tam” rak, zeby zbadac. Na usg widac czy jest ok czy nie wiec jesli nic nie mowi to znaczy, ze nie masz sie czym martwic.
A co do ulozenia maluszka to na tym etapie ono fika caly dzien wiec moze byc mniej wiecej w tym samym miejscu, ale sie obracac. Poza tym jesli serduszko wyczuwasz nisko to ja obstawiam, ze dziecko lezy glowka do dolu, a to dobrze. Moja tez tak lezala cala ciaze.

Dzieki kochana Ty to zawsze mnie na duchu podniesiesz[emoji11][emoji11][emoji11]

Oh jakie śliczności skrywałaś w brzuszku :) Widać, że mają się dobrze, a Tobinek taki wyluzowany
emoji1.png

A chyba mi jakis dol przyszedl... bola mnie plecy, bola mnie te kosci od dolu macicy (pisalam Wam ze uczucie jakbym dlugo na rowerze jezdzila i bolalo od siodelka - moja gp powiedziala ze takie uczucie normalne) poza tym nikt mi nigdy szyjki nie badal i nie wiem co i jak..

No jaki dol?? To najwpanialszy Okres w zyciu kobiety
Tak jak pisalam nie martw Sue bo Usg robisz i jest wszy ok ![emoji847][emoji7]
Ja niewiem jak kobiety umialy kiedys bez Usg

No ja mam detektor wiec robie sobie raz dziennie spotkanie z maluszkiem[emoji7] i przemieszcze sie z prawej na lewa ale na samym dole caly czas.

A na srodku na jakiej wysokosci?
Ja mam tak zaraz pod pepkiem i w zależności jak.się obroci to albo zgina się w górę albo w dół

@kredka82 nie wiem dokładnie ile za mną jesteś, ale powiem Ci, że do 22 tc czułam ruchy malca głównie na dole. Teraz chyba zmienił pozycję i uderza już w granicach pępka, a jak się wyciąga to i trochę ponad :p Nie przejmuj się, dzidzia układa się tak jak jest mu wygodnie.

Aha i byłam dziś na glukozie, cudowny drink! Ostatnie dwa łyki już za bardzo nie wchodziły, ale nie było źle. Nawet powiem, że spodziewałam się gorszego.
Piłam za wasze zdrowie! A co!
emoji5.png

Piękności

reklama
Ja mam tak zaraz pod pepkiem i w zależności jak.się obroci to albo zgina się w górę albo w dół
A to ja slysze serduszko duzo nizej. Ale slysze jak sie rusza i przemieszcza i znowu wraca na swoje miejsce. Jak np przyloze detektor na minute tam gdzie serduszko to ono kilka razy zniknie i sie znowu pojawi i slysze ruchy dziecka.

Do góry