reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hehe ja mam foty w 3d i się śmieją że skóra zdjeta ze mnie tak samo jak ja do mojej mamy podobna jestem[emoji12] zobaczymy jak się urodzi[emoji6]

---30tc---

reklama
Cześć dziewczyny. Nie pisałam nigdy na tym forum, ale regularnie Was czytam. Jestem w drugiej ciazy po ivf (invicta). Mam 2,5 letnia zdrowa córeczkę i jestem w 37 tyg drugiej ciazy- także mam urodzic córeczkę. Tak się boje aż drze. Czytam ten wasz optymizm i wam zazdroszczę- w mojej głowie Kołataja się myśli w stylu czy nie pomylili zarodków, albo temu podobne ..... po ostatniej aferze z marca 2015 r. Nie jestem w stanie przestać o tym myśleć. Wiem ze procedury procedurami itd ale jednak człowiek to tylko człowiek. No nic nie będę smęcić bo nie o to chodzi. Chciałam po prostu się w końcu odezwać bo regularnie was podczytuje:)
Mój syn w brzuchu to na pewno mojego męża!!! Bo już czuję że charakterek ma taty. A na usg widać, że piękny po mnie Hahaha... Co by nie było jest NASZ!!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Mój syn w brzuchu to na pewno mojego męża!!! Bo już czuję że charakterek ma taty. A na usg widać, że piękny po mnie Hahaha... Co by nie było jest NASZ!!!!

Ja z jednej strony wiem ze na pewno nasze ale z drugiej strony.... ostatnio spotkałam pare murzynów na korytarzu:) nie chcecie wiedzieć co wtedy pomyślałam:)

Ja z jednej strony wiem ze na pewno nasze ale z drugiej strony.... ostatnio spotkałam pare murzynów na korytarzu:) nie chcecie wiedzieć co wtedy pomyślałam:)
Oj przestań sobie wkręcać hihihihi a nawet jak będzie ciemnoskore to powiemy że po przodkach...

reklama
1509466868-b48e0e5d33e3f4c7-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry