reklama
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Gratulacje KochanaHej, wczoraj zatrzymali mnie na patologii ze wzgledu na niewielkie skurcze. W nocy dostalam krwotoku, w 10 min zrobili cc. Powoli wychodzimy z szoku :-)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieci są śliczne [emoji7][emoji7][emoji7]
Niech się zdrowo chowają
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Motylku to bedziemy rodzic w tym samym dniu...wstepnie cc tez mam na 8 maja...Dziękuję, dobrze. Wizytę miałam rano, ale mąż od południa siedzi na IP, chyba skręcił kostkę i nie miałam czasu napisać.
Staś waży 1900g, nadal się nie odwrócił, ale rozwija się prawidłowo. Szyjka zaczęła mi się skracać, ale odpowiednio do tc. Lekarz pobrał mi dziś GBS i wyznaczył termin cc - 08 maja Kolejna wizyta -13 kwietnia.
katharina203
Lile bardzo ci gratuluje...a ktory to byl tc? Mam nadzieje ze wszystko dobrze po tym krwotoku...Hej, wczoraj zatrzymali mnie na patologii ze wzgledu na niewielkie skurcze. W nocy dostalam krwotoku, w 10 min zrobili cc. Powoli wychodzimy z szoku :-)
kasia_basia
Lile gratulacje [emoji4][emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chcialabym zeby moja w tym tez była do Tymka podobna chociaz na szczęście smoczek ma juz raczej tylko do zasypiania
husann
Kochana gratulacjeHej, wczoraj zatrzymali mnie na patologii ze wzgledu na niewielkie skurcze. W nocy dostalam krwotoku, w 10 min zrobili cc. Powoli wychodzimy z szoku :-)
lile
husann
Ja juz tez po wizycie. Z malym wszystko w porzadku wazy 3042 g. Tylko te moje cisnienie nadal wysokie dostalam dzis nowe leki i skierowanie do szpitala. Mam jutro dzwonic do profesorka jak po tych lekach cisnienie jak nie bedzie spadac to do szpitala mam jechac
reklama
ewelin86
Hehe mój tez tylko do zasypiania ma smoczek. Chociaż tez zadko go chce do zasypianiaChcialabym zeby moja w tym tez była do Tymka podobna chociaz na szczęście smoczek ma juz raczej tylko do zasypiania
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom