reklama
Ja nie mam bazy. Zapinam pasemDziewczyny mam pytanie tylko się nie śmiecie ono może banalne....ale nie wiem jak to jest?!
Wiec jak mam fotelik samochodowy to czy musze kupować do niego bazę? Czy jakoś pasami można mocować fotelik?
ewelin86
Fanka BB :)
Super super super!!! Z postów dziewczyn wnioskuję że marzysz o bliźniakach więc kciuki za komóreczki ...niech powstają z nich cudne bliźniaki...kilka parJestem punkcjia ponad godzinę ....
Uwaga uwaga
15 komórek.
Cudzie trwaj!!!!
Dziękuję za ciepłe myśli w moją stronę.
Teraz w poniedziałek kolejkę informacjie
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam bazę ISO fix i nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez niejDziewczyny mam pytanie tylko się nie śmiecie ono może banalne....ale nie wiem jak to jest?!
Wiec jak mam fotelik samochodowy to czy musze kupować do niego bazę? Czy jakoś pasami można mocować fotelik?
Pomijając względy bezpieczeństwa jest po prostu łatwa w obsłudze
Jednym kliknięciem wpadasz fotelik i wypinasz a nie musisz męczyć się z pasami
Poza tym zapięcie w pasy nie jest łatwe. Często ludzie źle to robią i przez to dziecko nie jest chronione
W bazie nie ma takiej możliwości gdyż ona komunikaty wysyła o prawidłowym jak i nieprawidłowym wpieciu dziecka
Jak dla mnie tylko fotelik z bazą
Nie ma minusów...no może jeden...cena.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ewunka super cieszymy sie !!
Mam izofix bo my planujemy dluzsze podroze i poprostu musi byc !
Dziewczyny a te nogi shrecka kiedy mi zejda? Wciaz zapominam zapytac lekarza , ogolnie jestem w szoku Ze malo spie trace kg jestem w bolach Ale taka szczescliwa !!
Nieagatka zdrowka!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mam izofix bo my planujemy dluzsze podroze i poprostu musi byc !
Dziewczyny a te nogi shrecka kiedy mi zejda? Wciaz zapominam zapytac lekarza , ogolnie jestem w szoku Ze malo spie trace kg jestem w bolach Ale taka szczescliwa !!
Nieagatka zdrowka!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
lile
Fanka BB :)
My tez mamy bazy do fotelikow - bezpieczniejsze rozwiazanie :-)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom