Jaki słodziak :-) przystojniaczek z niego! Całujemy gorąco :-)
Szymek mówi dzień dobry wszystkim ciociom i dzidziusiom :*
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki słodziak :-) przystojniaczek z niego! Całujemy gorąco :-)
Szymek mówi dzień dobry wszystkim ciociom i dzidziusiom :*
Oby wszystkie :-) ja wczoraj odpuściłam bo mąż jeździł i kupował małe ubranka po wszystkich sklepach i wrócił późno ale dziś już kąpieli nie unikniemy.Mój też nigdy nie płakał. Dzieciaczki lubią kąpiel. U mnie gorzej było jak już trzeba było ubierac po kąpieli [emoji14]
Gratulacje! Teraz już będzie tylko lepiej! Duży, silny chłopak :-) proszę przekaż że trzymamy kciuki i czekamy na nią gdyby zechciała wrócić :-)Mam dla Was wiadomosc od Strawbelki
Wczoraj o 22 urodzila przez cc Synka. Maly byl 2x owiniety pepowina. Ktg wyszlo zle i musieli cc zrobic
Wazy 3720g i mierzy 56 cm
Dasz radę !! Kto jak nie ty ?!Oby wszystkie :-) ja wczoraj odpuściłam bo mąż jeździł i kupował małe ubranka po wszystkich sklepach i wrócił późno ale dziś już kąpieli nie unikniemy.
Jestem przerażona :-/
Cudownie! Najważniejsze że oboje cali, zdrowi i szczęśliwi :-)Strawbelka czuje się bardzo dobrze. Jest już uruchomiona po cc. Synek też ma się dobrze.
Haha a no blisko [emoji14] a tak serio to można się kiedyś zgadac na kawkę z malenstwami
Dziewczyny, przepraszam, że tak wpadam, ale czytam Was czasami. Na spuchnięte nogi po cc jedzcie mega dużo białka - jogurty, kefiry, sery i pijcie dużo. Nawet na silę. Szybciej Wam opuchlizna zejdzie. Ja miałam cc w marcu i dopadło mnie to samo. I tylko białko mi pomogło. Po ok 5 dniach nogi wróciły do normy. I ile się da, trzymajcie je powyżej linii serca (uniesione np. na jakimś wałku z ręczników, czy poduszce). Gratuluję ślicznych dzieciaczkówAaaa chciałam jeszcze powiedzieć że porównanie nóg po cc do nóg Shreka jest idealne!!! Jestem ogrem :-( ledwo wczoraj jeansy założyłam o butach nie wspomnę a kupiłam już tak szerokie i duże :-/
Ehhh nie mow... Ja mam w planie dzis krokiety ale to wieczorem raczej...Mi tez sie tak strasznie nic dzis nie chce, a zaplanowalam, ze zrobie juz pierogi na wigilie i zamroze, zeby potem nie robic wszytskiego na raz... I kurna nie wiem jak sie do tego zmobilizowac ehhh...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom