reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, przepraszam, że tak wpadam, ale czytam Was czasami. Na spuchnięte nogi po cc jedzcie mega dużo białka - jogurty, kefiry, sery i pijcie dużo. Nawet na silę. Szybciej Wam opuchlizna zejdzie. Ja miałam cc w marcu i dopadło mnie to samo. I tylko białko mi pomogło. Po ok 5 dniach nogi wróciły do normy. I ile się da, trzymajcie je powyżej linii serca (uniesione np. na jakimś wałku z ręczników, czy poduszce). Gratuluję ślicznych dzieciaczków
Dzięki za radę! Pije ogromne ilości wody, nabiału też nie ograniczam ale jak ma pomóc będę więcej jeść i pić choćby rzygać ;-) byle nogi były jak dawniej :-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

My już w domku :-) wyszliśmy dziś o 17!!! Masakra ale najważniejsze że w końcu u siebie :-) jestem załamana bo na małego wszystko jest mega za duże, wszystko!!! Mąż właśnie jeździ po smykach i szuka czegokolwiek w rozmiarze 50 i jak na złość niewiele tego a jak chciałam kupić w 56 to same 50 były :-( kombinezon mam na 50 a mały w niego wpadł :-/ od razu wyobraziłam sobie dzieciaczki w kombinezonach na 68 cm które co po niektóre mamy kupiły ;-) niedługo pierwsza kąpiel... Stresa mam mega! No i nocka w nowym miejscu...

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Co poniektora mama...pewnie chodzi o mnie. To mozesz sobie wyobrazic ze moj kombineon juz w zasadziedobry !!! :p

Dziewczyny aż się się popłakałam ze złości. Co za mendy pracują w zusie. Wyobraźcie sobie że na pierwsze zwolnienie poszłam w październiku ( termin na grudzień, do tego czasu pracowałam). W połowie listopada dostałam przelew. Teraz czekałam na przelew za drugie, a tu zamiast przelewu dostałam list. Uwaga ! będą sprawdzać czy świadczenia mi się należą. Po 30 dniach od złożenia zwolnienia ! Tym pismem, rozumiem że sobie ten czas przedłużyli. Powinnam czekać teraz na oficjalne wezwanie.
W dupie to mam - jestem prawie w 39 tc. Jadę tam jutro bez wezwania i nie ręczę za siebie.
ILe patologii jest wokoło, ile oszustów a dopieprzają się do mnie... grrrr

Dziewczyny aż się się popłakałam ze złości. Co za mendy pracują w zusie. Wyobraźcie sobie że na pierwsze zwolnienie poszłam w październiku ( termin na grudzień, do tego czasu pracowałam). W połowie listopada dostałam przelew. Teraz czekałam na przelew za drugie, a tu zamiast przelewu dostałam list. Uwaga ! będą sprawdzać czy świadczenia mi się należą. Po 30 dniach od złożenia zwolnienia ! Tym pismem, rozumiem że sobie ten czas przedłużyli. Powinnam czekać teraz na oficjalne wezwanie.
W dupie to mam - jestem prawie w 39 tc. Jadę tam jutro bez wezwania i nie ręczę za siebie.
ILe patologii jest wokoło, ile oszustów a dopieprzają się do mnie... grrrr
Dziwne ze ciebie kontroluja...ja jestem na zwolnieniu ciazowym od bety i odpukac zadnego posma nie dostalam...szmaciarski ten zus...

reklama
Do góry