reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Czesc dziewczyny. Jestem juz w domu. W szpitalu lezalam od niedzieli i nic nie wiem. Wypisali mnie bez wypisu bo dzis nie zdaza go zrobic. Crp jak pisałam mi wzroslo i to olali...swedzenie i pieczenie sromu olali...we wtorek w moczu mialam bardzo liczne bakterie choc podmylam sie nawet takim od nich specjalnym wacikiem czyms nasaczonym a w posiewie z srody nic niestwierdzono...nie mam juz sily na te szpitale. Nie chce mi sie juz nawet kontaktu z moja gin. Poczekam do 2 listopada do wizyty. Nie mam juz ochoty na nic...
Przepraszam ze tylko o sobie...ale wpadlam w jakas apatie...

Ale to moze byc reakcja na luteine? Albo cokolwiek innego. Przeziebienie? Prochnica? Do 11 ponoc bywa w ciazy tak samo z siebie. Mam nadzieje ze nie przywloklas niczego ze szpitala.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Pokazesz jeszcze jakas fotke? Bo az milo popatrzec.
A my Ci pocukrujemy[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Chodzi o ładne wyeksponowanie brzuszka oczywiście :) M. raczej nie byłby zachwycony, że wstawiłam Tu nasze prywatne fotki, więc chociaż ocenzurowałam jego twarz, gdyby przypadkiem dokopał się do moich postów :) Ogólnie mieliśmy zrobionych 10 fotek i każda jest w innej aranżacji. DSC_3560.jpg DSC_3527.jpg DSC_3619.jpg

Załączniki

• DSC_3560.jpg
    DSC_3560.jpg
    167,9 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC_3527.jpg
    DSC_3527.jpg
    114,8 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC_3619.jpg
    DSC_3619.jpg
    140,4 KB · Wyświetleń: 87
Ale to moze byc reakcja na luteine? Albo cokolwiek innego. Przeziebienie? Prochnica? Do 11 ponoc bywa w ciazy tak samo z siebie. Mam nadzieje ze nie przywloklas niczego ze szpitala.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mialam 8.5 i przeziębienie to bralam duomox...jak go skonczylam to wyladowalam w szpitalu i tam zbadali ze 14.5...ale mowilam im ze piecze mnie i swedzi srom i nawet jest taki suchy i popekany i sie pytam czy to od tego wlasnie crp moze wzosnac...to powiedzieli ze napewno nie...ze to grzybica napewno nie jest...ale odkad smaruje sie 2 razy dziennie clotrimazolum to swedzenie z 100% spadlo na 15%...

reklama
Jak mialam 8.5 i przeziębienie to bralam duomox...jak go skonczylam to wyladowalam w szpitalu i tam zbadali ze 14.5...ale mowilam im ze piecze mnie i swedzi srom i nawet jest taki suchy i popekany i sie pytam czy to od tego wlasnie crp moze wzosnac...to powiedzieli ze napewno nie...ze to grzybica napewno nie jest...ale odkad smaruje sie 2 razy dziennie clotrimazolum to swedzenie z 100% spadlo na 15%...
Mnie po lutce swedzi, nie caly czas, tylko jak lutka wyplywa i troche jej tam masz na zewnatrz. Tak potrafi podraznic ze nie mozna wytrzymac tak strasznie swedzi. Podmywam sie kilka razy dziennie i to nic nie daje.
Teraz np nie swedzi, ale kolo wieczora jak zaaplikuje jeszcze lutke to moge sie myc co minute i i tak nic to nie da.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry