kasia_basia
Fanka BB :)
Tequila co u Ciebie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anex sport normalnie się zakochałam mieliśmy tylko pooglądać wózki a nie kupowac [emoji14][emoji14]ale wyszło jak wyszło . Bardzo podoba mi się kolorystyka jest tak uniwersalna dla chłopca i dziewczynki jest lekki bo tylko ok11 kg.chodz to nie robi dla nas różnicy mieszkamy pod Krakowem w domu wiec nie będę musiała go dźwigać. .super skrętne papowane koła i co fajne takie nisko profilowe. Generalnie pan w sklepie mówi ze w sprzedaży od czerwca tego roku go maja i nie było żadnych reklamacji i super się sprzedaje. Zdjęcie dokładnie nieoddaje koloru na żywo jest taki lekko rudy chodź ja bym powiedziala ze karmelowy. Cena dość spoko [emoji5] na żywo bardzo ładny Zobacz załącznik 778117Zobacz załącznik 778118
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja swoje pierwsze KTG będę miała w 36 tygodniu.
Hehe ja miałam 4 upatrzone i prawie wybrane a poszłam do sklepu i kupiliśmy inny niż patrzyłamja przynajmniej nie mam dylematu z wózkiem są 4 modele, które wchodzą w grę, z czego 3 dostępne w PL. Jeden absurdalnie drogi. Jeden z dziwnie montowaną gondolą.
Hehe ja miałam 4 upatrzone i prawie wybrane a poszłam do sklepu i kupiliśmy inny niż patrzyłam