reklama
G
Gość
Gość
No wlasnie, Tequila!
A moze jej nie zatrzymali w szpitalu i jest na tych warsztatach.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A moze jej nie zatrzymali w szpitalu i jest na tych warsztatach.
G
Gość
Gość
Ma tu ktos meza co sie zna na podlanczaniu domofonow???
Mamy 6 kabelkow w scianie i nie wiemy jak to podlaczyc[emoji37]
Mamy 6 kabelkow w scianie i nie wiemy jak to podlaczyc[emoji37]
G
Gość
Gość
Pisanka co to znaczy?Nie pamiętam już kto dzisiaj pisał o tych drgania w brzuchu bo mam takie same ale jednak dziewczyna mi powiedziała ze jest to.odruch moro. Dziecko się wzdryga i stad takie uczucie padaczki w brzuszku.
Ja pisałam, a cos wiecej o tym mówiła? Czemu się wzdryga?Nie pamiętam już kto dzisiaj pisał o tych drgania w brzuchu bo mam takie same ale jednak dziewczyna mi powiedziała ze jest to.odruch moro. Dziecko się wzdryga i stad takie uczucie padaczki w brzuszku.
Szukam teraz na necie i to faktycznie byłoby chyba to, tylko wszędzie jest opisane u niemowląt, a nie jeszcze w brzuchu
pisanka89
Fanka BB :)
Link do: Odruchy noworodkowe są ważne w rozwoju dziecka
Od 9 tc występują
Od 9 tc występują
AniaCh83
Mi mowili koedys , ze takie drgania to czkawka, pamietam sie dziwiłam , ze czkawaka to przeciez takie miarowe drgania, a to były drżenia... nie wiem , moze poprostu dziecko w brzuchu ma jakies takie niekontrolowane skurcze mięśni, w ramach ćwiczeń tak jak w pierwszych tygodniach , opisują, ze macha ledwo co wyszktalconymi kończynami , szkieletu chyba jeszcze wtedy niema tylko taki odruch. Skoro tyle z Was to czuje to na pewno nic złego
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
AniaCh83
Kasia Basia, ale sajgon sie zrobił, dobrze, ze mężowi udało sie wrócić. Trzymam kciuki, aby to KTG nie wróżyło nic złego. Buźka
reklama
Flandi
To prawda Jest swietny! Tez mamy anex sport tylko szary, ale rudy tez wpadl nam w oko. Nasz wozeczek juz wyprobowany, super sie nim jezdzi
Agatek to Kostek już był na spacerze? Jak tam Twoje Skarby oba??