reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja jeszcze tylka z lozka nie podnioslam:D ale glodni sie robimy wiec chyba bedzie trzeba sie ogarnac.
Wiesz co,ogolnie jest ok tylko od ok 1,5 tyg chwilami pobolewa mnie brzuch tak jak na okres i to jest raz,czasami dwa dziennie. A dzis tez pobolewa w tym rodzaju ale zdecydowanie mocniej niz dotad i mam wrazenie jakby zaraz cos mialo mi poleciec. Sorrki za opis;) i nie wiem co sie swieci...
Aaa no i coraz bardziej utwierdzam sie w tym ze chlopaki w poniedzialek wyjda na swiatlo dzienne;)
Myślę że wyjdą :) Przygotowywuja się do wyjścia z mamusi :) a może jutro wyjdą :) będą niedzielne lenie jak ciocia Pisanka :)

Mi sie śniło, ze M mnie zdradza z jedna dziewczyna z pracy. Przez przypadek zobaczyłam jak sie całują, wrocilam do domu i jego rzeczy lataly po klatce schodowej. Myslalam ze mi serce pęknie, a jeszcze ta franca miala czelność przyjechac po niego bo szli sobie na randkę, odstrzelona jak stróż w Boże Ciało, juz mialam wylać jej na ten piękny leb rozwodniony koncentrat pomidorowy ale się obudziłam...

Martka mi tez niedawno się snilo ze M mnie zdradził to wpierdolilam tej laluni tak ze jej pól kudlow z głowy wyrwalam a najgorsze było to ze jemu wybaczylam bo tak bardzo go kocham (a ja nigdy bym mu zdrady nie wybaczyła,prędzej bym go zabila). No i po tym snie pól dnia do M się nie odzywałam:p

Przelacialam wątek kto po In vitro. Jedno i to samo. Już nawet pisać mi się tam nie chciało.
Już nie pamiętam która napisała jeśli mi nie pasuje olewam wypowiedź lecę dalej.
Szkoda słów.
ja zbieram się do sklepu :)
MisE jeszcze do kliniki zadzwonić bo jakiś dziwnych brązowych plamien dostałam. Mam nadzieje ze to tylko podraznienie
milego dnia :*

reklama
Hej :)
Za nami dobra noc, tylko 3 razy kibelek, więc nawet pospalismy. Dużo leżę, cały dzień prawie i czytam albo śpię. nie gadam w ogóle bo jak mówię to zaczynam Kaszlec, a jak kaszle to skraca się szyjka :(
Ale jestem dobrej myśli, ja mam już bliżej niż dalej więc zaczynam się cieszyć :)
Dziewczyny, miłego, pięknego dnia !!!!!

P.s.Pisanka, my kupiliśmy najtańszą pralkę beko z funkcją odmładzania i jesteśmy z niej już z 5 lat zadowoleni.

Do góry