reklama
pisanka89
Fanka BB :)
Myślę że wyjdą Przygotowywuja się do wyjścia z mamusi a może jutro wyjdą będą niedzielne lenie jak ciocia PisankaA ja jeszcze tylka z lozka nie podnioslam ale glodni sie robimy wiec chyba bedzie trzeba sie ogarnac.
Wiesz co,ogolnie jest ok tylko od ok 1,5 tyg chwilami pobolewa mnie brzuch tak jak na okres i to jest raz,czasami dwa dziennie. A dzis tez pobolewa w tym rodzaju ale zdecydowanie mocniej niz dotad i mam wrazenie jakby zaraz cos mialo mi poleciec. Sorrki za opis i nie wiem co sie swieci...
Aaa no i coraz bardziej utwierdzam sie w tym ze chlopaki w poniedzialek wyjda na swiatlo dzienne
iga2421
Mi sie śniło, ze M mnie zdradza z jedna dziewczyna z pracy. Przez przypadek zobaczyłam jak sie całują, wrocilam do domu i jego rzeczy lataly po klatce schodowej. Myslalam ze mi serce pęknie, a jeszcze ta franca miala czelność przyjechac po niego bo szli sobie na randkę, odstrzelona jak stróż w Boże Ciało, juz mialam wylać jej na ten piękny leb rozwodniony koncentrat pomidorowy ale się obudziłam...
Martka mi tez niedawno się snilo ze M mnie zdradził to wpierdolilam tej laluni tak ze jej pól kudlow z głowy wyrwalam a najgorsze było to ze jemu wybaczylam bo tak bardzo go kocham (a ja nigdy bym mu zdrady nie wybaczyła,prędzej bym go zabila). No i po tym snie pól dnia do M się nie odzywałam
Zastanawiam sie czy tak wlasnie nie bedzieMyślę że wyjdą Przygotowywuja się do wyjścia z mamusi a może jutro wyjdą będą niedzielne lenie jak ciocia Pisanka
iga2421
Myślę że wyjdą Przygotowywuja się do wyjścia z mamusi a może jutro wyjdą będą niedzielne lenie jak ciocia Pisanka
Ej ja jestem z niedzieli i nie jestem leń
pisanka89
Jak z niedzieli to musisz być tylko udajesz i dobrze się kryjesz hahaEj ja jestem z niedzieli i nie jestem leń
ewelin86
Przelacialam wątek kto po In vitro. Jedno i to samo. Już nawet pisać mi się tam nie chciało.
Już nie pamiętam która napisała jeśli mi nie pasuje olewam wypowiedź lecę dalej.
Szkoda słów.
ja zbieram się do sklepu
MisE jeszcze do kliniki zadzwonić bo jakiś dziwnych brązowych plamien dostałam. Mam nadzieje ze to tylko podraznienie
milego dnia :*
Już nie pamiętam która napisała jeśli mi nie pasuje olewam wypowiedź lecę dalej.
Szkoda słów.
ja zbieram się do sklepu
MisE jeszcze do kliniki zadzwonić bo jakiś dziwnych brązowych plamien dostałam. Mam nadzieje ze to tylko podraznienie
milego dnia :*
reklama
Hej
Za nami dobra noc, tylko 3 razy kibelek, więc nawet pospalismy. Dużo leżę, cały dzień prawie i czytam albo śpię. nie gadam w ogóle bo jak mówię to zaczynam Kaszlec, a jak kaszle to skraca się szyjka
Ale jestem dobrej myśli, ja mam już bliżej niż dalej więc zaczynam się cieszyć
Dziewczyny, miłego, pięknego dnia !!!!!
P.s.Pisanka, my kupiliśmy najtańszą pralkę beko z funkcją odmładzania i jesteśmy z niej już z 5 lat zadowoleni.
Za nami dobra noc, tylko 3 razy kibelek, więc nawet pospalismy. Dużo leżę, cały dzień prawie i czytam albo śpię. nie gadam w ogóle bo jak mówię to zaczynam Kaszlec, a jak kaszle to skraca się szyjka
Ale jestem dobrej myśli, ja mam już bliżej niż dalej więc zaczynam się cieszyć
Dziewczyny, miłego, pięknego dnia !!!!!
P.s.Pisanka, my kupiliśmy najtańszą pralkę beko z funkcją odmładzania i jesteśmy z niej już z 5 lat zadowoleni.