reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja nadrobilam troche tamtego forum i dochodze do wniosku,ze kazda klinika w pakiecie z ivf powinna serwowac bardzo dobrego psychologa...znowu ta sama i znowu te same zale...nosz quwa...ile mozna:(
Nie pasuja mi teksty inny to omijam je i mam w dupie czy ona sie chwali zali czy co tam jeszcze. Jedna pani powinna chyba zalozyc wlasne forum i ocenzurowac wypowiedzi,rozpier......mnie to z samego rana :(
Nie wiem czy tylko mnie tak rusza pieprzenie od rzeczy:(

A ja nadrobilam troche tamtego forum i dochodze do wniosku,ze kazda klinika w pakiecie z ivf powinna serwowac bardzo dobrego psychologa...znowu ta sama i znowu te same zale...nosz quwa...ile mozna:(
Nie pasuja mi teksty inny to omijam je i mam w dupie czy ona sie chwali zali czy co tam jeszcze. Jedna pani powinna chyba zalozyc wlasne forum i ocenzurowac wypowiedzi,rozpier......mnie to z samego rana :(
Nie wiem czy tylko mnie tak rusza pieprzenie od rzeczy:(
Powiem Ci ze ja staram się olewac i tyle nie ma się co kłócić bo nie po.to tu jesteśmy. Ja właśnie jem truskawki pierwsze świeże w tym roku.zapomnialam jakie są dobre hihi
Czesia jak ty się czujesz kiedy zobaczymy zdj maluszkow? Ja chcę już!!!

Powiem Ci ze ja staram się olewac i tyle nie ma się co kłócić bo nie po.to tu jesteśmy. Ja właśnie jem truskawki pierwsze świeże w tym roku.zapomnialam jakie są dobre hihi
Czesia jak ty się czujesz kiedy zobaczymy zdj maluszkow? Ja chcę już!!!
A ja jeszcze tylka z lozka nie podnioslam:D ale glodni sie robimy wiec chyba bedzie trzeba sie ogarnac.
Wiesz co,ogolnie jest ok tylko od ok 1,5 tyg chwilami pobolewa mnie brzuch tak jak na okres i to jest raz,czasami dwa dziennie. A dzis tez pobolewa w tym rodzaju ale zdecydowanie mocniej niz dotad i mam wrazenie jakby zaraz cos mialo mi poleciec. Sorrki za opis;) i nie wiem co sie swieci...
Aaa no i coraz bardziej utwierdzam sie w tym ze chlopaki w poniedzialek wyjda na swiatlo dzienne;)

Ostatnia edycja:
Sny są odwrotne!!! I tyle :p mi się osy i pająki śniły... Fuuuu
Mi sie śniło, ze M mnie zdradza z jedna dziewczyna z pracy. Przez przypadek zobaczyłam jak sie całują, wrocilam do domu i jego rzeczy lataly po klatce schodowej. Myslalam ze mi serce pęknie, a jeszcze ta franca miala czelność przyjechac po niego bo szli sobie na randkę, odstrzelona jak stróż w Boże Ciało, juz mialam wylać jej na ten piękny leb rozwodniony koncentrat pomidorowy ale się obudziłam...

Mi sie śniło, ze M mnie zdradza z jedna dziewczyna z pracy. Przez przypadek zobaczyłam jak sie całują, wrocilam do domu i jego rzeczy lataly po klatce schodowej. Myslalam ze mi serce pęknie, a jeszcze ta franca miala czelność przyjechac po niego bo szli sobie na randkę, odstrzelona jak stróż w Boże Ciało, juz mialam wylać jej na ten piękny leb rozwodniony koncentrat pomidorowy ale się obudziłam...
Ja wczoraj wieczorem mialam kacik porad sercowych;)

reklama
Niestety takie sny są straszne bo się budze i krzyczę.na m że pewnie mnie zdradził hahaha a on się patrzy jak na debila :D

Do góry