pisanka89
Fanka BB :)
Sny są odwrotne!!! I tyle mi się osy i pająki śniły... FuuuuJa dzisiaj przyzylam koszmary... Ze byłam w łazience i sikalam taka żywa krwią...oby się nie sprawdziło..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sny są odwrotne!!! I tyle mi się osy i pająki śniły... FuuuuJa dzisiaj przyzylam koszmary... Ze byłam w łazience i sikalam taka żywa krwią...oby się nie sprawdziło..
U mnie lekarz mowi ze jestem w tym tygodniu co mi leci. Więc inaczejLiczy sie skończone tygodnie. Na suwaczku masz 8t6d czyli mimo, że leci ci 9 tydzien to mowi sie, że jesteś w 8
Powiem Ci ze ja staram się olewac i tyle nie ma się co kłócić bo nie po.to tu jesteśmy. Ja właśnie jem truskawki pierwsze świeże w tym roku.zapomnialam jakie są dobre hihiA ja nadrobilam troche tamtego forum i dochodze do wniosku,ze kazda klinika w pakiecie z ivf powinna serwowac bardzo dobrego psychologa...znowu ta sama i znowu te same zale...nosz quwa...ile mozna
Nie pasuja mi teksty inny to omijam je i mam w dupie czy ona sie chwali zali czy co tam jeszcze. Jedna pani powinna chyba zalozyc wlasne forum i ocenzurowac wypowiedzi,rozpier......mnie to z samego rana
Nie wiem czy tylko mnie tak rusza pieprzenie od rzeczy
A ja jeszcze tylka z lozka nie podnioslam ale glodni sie robimy wiec chyba bedzie trzeba sie ogarnac.Powiem Ci ze ja staram się olewac i tyle nie ma się co kłócić bo nie po.to tu jesteśmy. Ja właśnie jem truskawki pierwsze świeże w tym roku.zapomnialam jakie są dobre hihi
Czesia jak ty się czujesz kiedy zobaczymy zdj maluszkow? Ja chcę już!!!
Mi sie śniło, ze M mnie zdradza z jedna dziewczyna z pracy. Przez przypadek zobaczyłam jak sie całują, wrocilam do domu i jego rzeczy lataly po klatce schodowej. Myslalam ze mi serce pęknie, a jeszcze ta franca miala czelność przyjechac po niego bo szli sobie na randkę, odstrzelona jak stróż w Boże Ciało, juz mialam wylać jej na ten piękny leb rozwodniony koncentrat pomidorowy ale się obudziłam...Sny są odwrotne!!! I tyle mi się osy i pająki śniły... Fuuuu
Hmmm to ze na ktora mam byc na to sniadanieKurde takie śniadanie dowalilam że nie doczolgam się do kibla. Kanapeczke z serkiem białym i papryczka + pół papryki + miska truskawek + żelki + mleczna kanapka.. Żyć i tyć!
Ja wczoraj wieczorem mialam kacik porad sercowychMi sie śniło, ze M mnie zdradza z jedna dziewczyna z pracy. Przez przypadek zobaczyłam jak sie całują, wrocilam do domu i jego rzeczy lataly po klatce schodowej. Myslalam ze mi serce pęknie, a jeszcze ta franca miala czelność przyjechac po niego bo szli sobie na randkę, odstrzelona jak stróż w Boże Ciało, juz mialam wylać jej na ten piękny leb rozwodniony koncentrat pomidorowy ale się obudziłam...
Niestety takie sny są straszne bo się budze i krzyczę.na m że pewnie mnie zdradził hahaha a on się patrzy jak na debilaMi sie śniło, ze M mnie zdradza z jedna dziewczyna z pracy. Przez przypadek zobaczyłam jak sie całują, wrocilam do domu i jego rzeczy lataly po klatce schodowej. Myslalam ze mi serce pęknie, a jeszcze ta franca miala czelność przyjechac po niego bo szli sobie na randkę, odstrzelona jak stróż w Boże Ciało, juz mialam wylać jej na ten piękny leb rozwodniony koncentrat pomidorowy ale się obudziłam...