reklama
Ja mowilam M zeby zapytam jak wejdziemy na wizytę, oczywiście wiedziałam ze tego nie zrobi, a ja z tego widoku w brzuszku zapomniałam całkiem. Tak sobie myślę, ze chyba juz tez mogę skoro wszystko jest okOpowiem Wam jeszcze historię z dnia dzisiejszego
Czekając na wizyte M pyta czy zadam pytanie dr "Czy możemy uprawiać seks" Powiedziałam, że zapytam i poproszę dr, żeby mi zabronił M nie wchodził ze mną
No więc na koniec wizyty pytam " A co ze stosunkiem?" Więc dr odp "Można. Chyba, że Pani nie chce po powiem nie " Więc ja do dr mówię "Że właśnie męża straszyłam, że jak Pan odp, że tak to i tak będę namawiała Pana, żeby powiedział nie " Zaczął się ze mną i pielęgniarką śmiać z tego co powiedziałam
pisanka89
Fanka BB :)
Dzień dobry.ja już po badaniach krwi dwie ręce skute ktoś by pomyślał że to lubię a pielęgniarki tylko się śmieją że się jeszvze nie przyzwyczailam do pobierania krwi bo co chwilę u nich jestem
U mnie te dzisiaj chlodek tak milusio jak lubię ciepło to w ciąży taka temperatura jest w sam raz.
Co do endokrynologa to nie wiem nawet jak się nazywa. Tzn mam gdzieś na kartce ale nie pytalam czy jest dobry czy nie tylko do byle jakiego jak najszybciej i tak wszystko prywatnie ake ja mam ubezpieczenie prywatne więc mam za darmo wszędzie. Tyle dobrego...
Miłego dnia
U mnie te dzisiaj chlodek tak milusio jak lubię ciepło to w ciąży taka temperatura jest w sam raz.
Co do endokrynologa to nie wiem nawet jak się nazywa. Tzn mam gdzieś na kartce ale nie pytalam czy jest dobry czy nie tylko do byle jakiego jak najszybciej i tak wszystko prywatnie ake ja mam ubezpieczenie prywatne więc mam za darmo wszędzie. Tyle dobrego...
Miłego dnia
anika11
Aniolkowa, nie mam zaisanych tych wartości, ale pamoitam, ze w 13tc puls byl okolo 165, a wczoraj 135. Ciekawa teoria
Cieszę sie, ze nadal jeatea w dwupaku - i tak kazdy dzien, tydzien prYbliza do sukcesu
Milego dnia dziewczyny
Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę sie, ze nadal jeatea w dwupaku - i tak kazdy dzien, tydzien prYbliza do sukcesu
Milego dnia dziewczyny
Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Martini każdego ranka jestem szczęśliwa jak przybywa jeden dzień :-)
Co do seksu to my się bardzo baliśmy i abstynencja od właściwie grudnia. Pierwsze pytanie jak przyjechałam do szpitala było czy był stosunek w ciągu 24 godzin bo to jest jedna z przyczyn krawienia. Ja nawet jak mam jakieś sny erotyczne to na siłę próbuje się wybudzić tak się boję tych cholernych skurczy.
Zastanawiam się czy Czesia czasem się nie rozpakowala
Miłego dnia wszystkim
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Co do seksu to my się bardzo baliśmy i abstynencja od właściwie grudnia. Pierwsze pytanie jak przyjechałam do szpitala było czy był stosunek w ciągu 24 godzin bo to jest jedna z przyczyn krawienia. Ja nawet jak mam jakieś sny erotyczne to na siłę próbuje się wybudzić tak się boję tych cholernych skurczy.
Zastanawiam się czy Czesia czasem się nie rozpakowala
Miłego dnia wszystkim
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa
Mój miał 170 jak już było wiadomo że chłopak[emoji14]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama