pisanka89
Fanka BB :)
Super fota! Już mała teraz się łapie za głowę bo tyle do zrobienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super fota! Już mała teraz się łapie za głowę bo tyle do zrobienia
Cudny! cieszę się że wszystko ok i że "kolorowa" luteina to normaDobra jestem
Więc u nas też wszystko ok Maluszek machał jak szalony nóżkami i rączkami I się ruszał Wszystko jest takie piekne Serduszko 130/min. Maluszek ma już 3,24cm A ogólnie wszystko jest ok. Nawet te zabarwienia od luteiny zapewniał mnie, że nic nie znaczą, bo ona tak czasami zabarwia. Ogólnie z usg jestem w 9 tc6d.
Martka ja też widziałam pępowinę
Pisanka proszę o wpisanie mnie na 16 czerwca - badania prenatalne
Zobacz załącznik 759112
Ja też ,ja też mam za free należy się nam jak psu budahehe
Za 2 tyg badania prenatalne apo tym musze umowic sie do kliniki na wizyte
Bo prenatalne gdzie indziej bd miala robine, jakis profesorek ma robic
A i wogole bd miala za darmo badania Ale byłam zszokowana jak mi powiedzieli
Ja 86 Chodzę prywatnie do kliniki. Wiesz co mi tłumaczyli, że podpisali z jakimś prof. umowę, że ich pacjentki maja za darmo i na skierowaniu jest stan po in vitro. Bo jakbyś zaszła naturalnie i tez chodziła tak jak ja do nich to juz badania sa płatne te prenatalne.Ewelin, a Ty jestes rpcznik 86? Bo ja 84 i sie zastanawiam, jak to jest z tymi bezplatnymi badaniami?
Chodzisz do gin na nfz czy prywatnie?
Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja i moja siostra też coś czujemy, że to chłopak będzie Ale co mi tam, ważne, żeby zdrowe byłoEwelin swietne wieści
Stawiam na chłopca po szybkości bicia serca. Ciekawe czy się sprawdzi :-)
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom