reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Jak masz atest to znaczy ze były robione na foteliku crash testy

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Nikaa ja wiem, ale jeżeli fotelik ma napisane że ma homologację R44/04 to to jest to samo co atest?

bób też lubię, ale z utęsknieniem patrzę kiedy kwiatki na krzaczkach zamienią się w strączki i będę zajadać słodziutki zielony groszek :tak:

Nikaa ja wiem, ale jeżeli fotelik ma napisane że ma homologację R44/04 to to jest to samo co atest?

bób też lubię, ale z utęsknieniem patrzę kiedy kwiatki na krzaczkach zamienią się w strączki i będę zajadać słodziutki zielony groszek :tak:
O groszek <3 kiedyś zbierałam w koc potem zarzuciłam koc na plecy poszłam w krzaki i zjadłam.caly sama :D a dlubalam ze 3 h.

Martka wychodź bo Spale sobie telelfon od tego odświeżania

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry