reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Anilkowa no to faktyczńie nie ciekekawe co zobaćzylas, nìe stresuj sie Aniolkowa u Ciebie bedzie dobrze musi byc.Mialas podane steŕydy na rozwoj plucek a to juz dùzo?

U mnie skurcze sie wyciszyly i pojawjaja sie o wiele rzadziej brudze, plamie stara ķrwia i jestem w szpitalu i chce zóstać tu jak najdluzej bo tu czùje sie pewnie , pozatym mam wszystko podstawione pod nos.
Lekarze ŕozmawiaja ze mna bardzo realistycznie co troche wbija w źiemie, to zńaczy troche to wbija w ziemie bo mówia ze szanse sa 50:50.Moźe byc tak ze coś jednak sie usra, a moze być ze wýjde ź tego.
Dlatego dziewczyny narazie ódpuszczam forum musze się zdystansówac do tematu ciazy.
Marlunka jak już wszystko sie uspokoi i Ty odpoczniesz od tego wszystkiego to daj znać jak u Ciebie i dzieciaczków. Trzymamy kciuki za Was :*

reklama
marluna trzymaj się ciepło, dzielnie i wróć jak zbierzesz siły

aniołkowa.mama no to jeszcze takie akcje musisz oglądać, no szok. ważne że kolejny dzień synuś w brzuszku

piszecie o niezdrowych przekąskach, mnie nie ciągnie zbyt, ale coli mi się chce i pozwalam sobie na pół szklaneczki co jakiś czas (mam przy tym oczywiście wielkie wyrzuty sumienia) i chisburgery z maca. jak mam okazję to kupuję mówię sory dzidziuś i zjadam.
ale wyrównuję kilogramami owoców i warzyw. ostatnio odrzuciło mnie od mięsa. dziś na obiad rybka, mam nadzieję, że lepiej wejdzie:-) :)

odważyłam się dziś i kupiłam sobie pierwsze spodnie ciążowe. jak je naciągnęłam w przymierzalni to aż się wzruszyłam

u mnie mega gorąco, muszę powiedzieć mężowi żeby wyciągnął wiatrak ze schowka

udanego dnia:-) :)

Marluna ja też się czuje bezpieczniej w szpitalu.
Ja z kolei wole zaglądać na forum bo czerpie dużo pozytywnej energii od dziewczyn które trzymają kciuki ale oczywiście każdy jest inny. Odpoczywaj Ale daj czasem znać bo wiele z nas tu sie bardzo martwi i ciebie. Ja będę myśleć o was cały czas i trzymać kciuki

ja już zamówiłam hot doga, kolega mi przywiezie jak będzie jechał do pracy... :)
ale też sobie tłumaczę, że przejadam owocami :)

dziewczyny podpowiedzcie bo teraz zaczynam się martwić, na dzisiejszą wizytę mam przynieść morfologię i wyniki badania moczu. Mam je, tylko że ja głupia zrobiłam je jak byłam na l4 czyli 18 maja :/ boję się, że mi powie, że miały być świeże . Dzisiaj rano miałam podjechać przed pracą, ale sobie przypomniałam po 6 , że już kilka razy byłam siku . Pewnie dostanę ochrzan...

dziewczyny podpowiedzcie bo teraz zaczynam się martwić, na dzisiejszą wizytę mam przynieść morfologię i wyniki badania moczu. Mam je, tylko że ja głupia zrobiłam je jak byłam na l4 czyli 18 maja :/ boję się, że mi powie, że miały być świeże . Dzisiaj rano miałam podjechać przed pracą, ale sobie przypomniałam po 6 , że już kilka razy byłam siku . Pewnie dostanę ochrzan...
Ja robiłam w tygodniu co wizyta i na nast wizytę mam zrobić max tydzień przed wizytą bo te wyniki się zmieniaja i muszę być w miarę świeże. Ja mam predyspozycje do anemii tak czuje bo mam podwyższone pwd a obniżone coś na M i to świadczy o anemii ale póki co mieści się w normie. Badania robię kolejne pojutrze żeby mieć wyniki na pon i zobaczyny co wyjdzie
Ochrzanu nie dostaniesz ale bd ci kazał zrobić kolejne na nast wizytę :) o której masz???

Ostatnia edycja:
marluna trzymaj się ciepło, dzielnie i wróć jak zbierzesz siły

aniołkowa.mama no to jeszcze takie akcje musisz oglądać, no szok. ważne że kolejny dzień synuś w brzuszku

piszecie o niezdrowych przekąskach, mnie nie ciągnie zbyt, ale coli mi się chce i pozwalam sobie na pół szklaneczki co jakiś czas (mam przy tym oczywiście wielkie wyrzuty sumienia) i chisburgery z maca. jak mam okazję to kupuję mówię sory dzidziuś i zjadam.
ale wyrównuję kilogramami owoców i warzyw. ostatnio odrzuciło mnie od mięsa. dziś na obiad rybka, mam nadzieję, że lepiej wejdzie:-) :)

odważyłam się dziś i kupiłam sobie pierwsze spodnie ciążowe. jak je naciągnęłam w przymierzalni to aż się wzruszyłam

u mnie mega gorąco, muszę powiedzieć mężowi żeby wyciągnął wiatrak ze schowka

udanego dnia:-) :)
Nie widzę suwaczka na tel w którym jesteś tyg?

reklama
Ja robiłam w tygodniu co wizyta i na nast wizytę mam zrobić max tydzień przed wizytą bo te wyniki się zmieniaja i muszę być w miarę świeże. Ja mam predyspozycje do anemii tak czuje bo mam podwyższone pwd a obniżone coś na M i to świadczy o anemii ale póki co mieści się w normie. Badania robię kolejne pojutrze żeby mieć wyniki na pon i zobaczyny co wyjdzie
Ochrzanu nie dostaniesz ale bd ci kazał zrobić kolejne na nast wizytę :) o której masz???
wizyta na 19:45 ale pewnie wejde po 20 grubo

Do góry