reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Stres przed wizytą jest normalny. Ale ja sobie zawsze wmawiałam że jak się nic nie dzieje to jest dobrze.
Martini no z tymi ruchami to przerabane. Ja chyba nie mogłam się bardziej doczekać niż bety. Ja poczułam od razu takie pukanie od środka dość wyraźne wiec podejrzewam że wcześniej już coś było ale nie umiałam rozpoznać. Teraz juz jest fajnie bo jestem w stanie obudzić dziecko i zmusić do ruchów. Jak przykładam rękę to mnie w nią kopie i od razu jestem spokojniejsza. Ale do 24 tc to raz coś było raz nie
Mój mały to leniuszek więc ja do tej pory czasami swiruje

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maj

31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
31:dorota1984-betowanie
31: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Po40 - wizyta serduszkowa
31:Megi*: wizyta w trakcie stymulacji

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
2: marluna - wizyta kontrolna
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
6: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
17: pisanka89 - usg prenatalne
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

LIPIEC
8: Hess - usg ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)[
Witam:-) :)
Ja poproszę o wpis do kalendarza 8.06 i 29.06 wizyta u gin prowadzącej ciąże oraz 30.06 PRENATALNE :tak:
Miłego,bezstresowego dnia dla Wszystkich ciężarówek :-D

reklama
Dziewczyny czy to możliwe ze prze endometrioze podczas rozrastania się macicy noga pękać te zrosty i pojawiać się brudzenia? Bo ja od wczoraj mam te brudzenia tylko z rana jak chodzilam i przez kolejne 24h czysciutko. Dzis rano poszłam oddać mocz do labo i wróciłam i znów miałam. A teraz czysto. Na początku myślałam że to jakieś objawy ze dzieje się coś złego początku poronienia. Ale to raczej wykluczam bo by mnie brzuch bolał. Wiem ze pewnie panikuje i to nic złego. Tylko moje endometrioze daje mi znaki.
jutro wizyta i powiem o tym dr. Ostatnio też mu mówiłam ale powiedział ze wszystko jest ok i nic nie pokojacego nie widzi.
sorki za smety z rana ale musiałam się podzielić moimi lekami

Do góry