Po ostatniej wizycie miałam przyjść dopiero za miesiąc ale w związku z wizytą w szpitalu i moimi ciągłymi lękami postanowiłam umówić się na wizytę w międzyczasie do tej pory chodziłam co tydzień i dłuższe niewidzenie mojego szczęścia mnie za dużo kosztujei tak robię postępy bo teraz do wizyty równo dwa tyg miną a do kolejnej trzyIle tych wizyt masz
reklama
Też się cieszę szkoda że nie w tej samej kliniceRazem wizytujemy - fajnie, bo bylam osamotniona w tym kalendarzu
ewelin86
Fanka BB :)
Powiem tak. Do niedzieli trzymałam się i jakoś nie myślałam o tym. A od niedzieli jest masakra. Nie wiem czemu zawsze się stresuje przed samą wizyta. A jutro to ze stresuj chyba zwariuje przed gabinetemPo ostatniej wizycie miałam przyjść dopiero za miesiąc ale w związku z wizytą w szpitalu i moimi ciągłymi lękami postanowiłam umówić się na wizytę w międzyczasie do tej pory chodziłam co tydzień i dłuższe niewidzenie mojego szczęścia mnie za dużo kosztujei tak robię postępy bo teraz do wizyty równo dwa tyg miną a do kolejnej trzy
Nie wiem niestety nic na temat endometriozy ale póki nie ma żywej krwi to napewno nic złego z maluszkiem się nie dzieje,plamienia mogą się pojawić po podrażnieniu przez nieszczęsną luteinę ,która i mi spędza sen z powiek,dziś znowu na bieliźnie różowe plamienia a przy aplikacji czysto,zwariować idzie!zastanawiam się czy to może dlatego że powinnam wczoraj dostać okres? nie martw się bo na pewno wszystko jest dobrze,jeśli plamienie się nie nasili to spokojnie do jutrzejszej wizyty możesz poczekać ale koniecznie powiedz o tym lekarzowi,albo dziś jeśli bardzo się niepokoisz napisz do niego smsa.Dziewczyny czy to możliwe ze prze endometrioze podczas rozrastania się macicy noga pękać te zrosty i pojawiać się brudzenia? Bo ja od wczoraj mam te brudzenia tylko z rana jak chodzilam i przez kolejne 24h czysciutko. Dzis rano poszłam oddać mocz do labo i wróciłam i znów miałam. A teraz czysto. Na początku myślałam że to jakieś objawy ze dzieje się coś złego początku poronienia. Ale to raczej wykluczam bo by mnie brzuch bolał. Wiem ze pewnie panikuje i to nic złego. Tylko moje endometrioze daje mi znaki.
jutro wizyta i powiem o tym dr. Ostatnio też mu mówiłam ale powiedział ze wszystko jest ok i nic nie pokojacego nie widzi.
sorki za smety z rana ale musiałam się podzielić moimi lekami
na pewno nie jest to poronienie bo wtedy jest żywa krew i ból brzucha także spokojnie
Już jutro zobaczysz zdrowego maluszka i przez kolejne dni będziesz spokojna
MartiniM
Ewelin trudno mi cokololwiek powiedziec tez mam endometrioze i twu twu nic takiego nie bylo, ale sama wiesz jak to kazdy organizm inaczej reaguje..Dziewczyny czy to możliwe ze prze endometrioze podczas rozrastania się macicy noga pękać te zrosty i pojawiać się brudzenia? Bo ja od wczoraj mam te brudzenia tylko z rana jak chodzilam i przez kolejne 24h czysciutko. Dzis rano poszłam oddać mocz do labo i wróciłam i znów miałam. A teraz czysto. Na początku myślałam że to jakieś objawy ze dzieje się coś złego początku poronienia. Ale to raczej wykluczam bo by mnie brzuch bolał. Wiem ze pewnie panikuje i to nic złego. Tylko moje endometrioze daje mi znaki.
jutro wizyta i powiem o tym dr. Ostatnio też mu mówiłam ale powiedział ze wszystko jest ok i nic nie pokojacego nie widzi.
sorki za smety z rana ale musiałam się podzielić moimi lekami
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Pisałam na in vitro to zrobię kopiuj -wklej ;-)
Dzień dobry - oby dobry bo coś dzisiaj kiepsko u mnie z samopoczuciem. Niedobrze mi, słabo i juz kilka skurczy zaliczyłam :-/
Dali mi coś przeciwwymiotnego.
Jestem przerażona tym co tu się dzisiaj wydarzyło!
Jakaś dziewczyna pod szpitalem zaczęła krzyczeć "baby is down! Baby is down!".
Wyjrzałam przez okno i leży na trawie z nogami rozszerzonym, majtki w kolanach i nagle jej dzidziuś wyskoczył! !!!! Wyleciał na trawę!!!!wtedy przybiegli wszyscy z recznikami, workami. Nie było słychać płaczu :-( jestem przerażona że mi się może tak przytrafić ;-(
Marluna co u ciebie? ???
Miłego dnia dziewczyny i trochę chłodu wam życzę żebyście się nie męczyły w te upały
Dzień dobry - oby dobry bo coś dzisiaj kiepsko u mnie z samopoczuciem. Niedobrze mi, słabo i juz kilka skurczy zaliczyłam :-/
Wyjrzałam przez okno i leży na trawie z nogami rozszerzonym, majtki w kolanach i nagle jej dzidziuś wyskoczył! !!!! Wyleciał na trawę!!!!wtedy przybiegli wszyscy z recznikami, workami. Nie było słychać płaczu :-( jestem przerażona że mi się może tak przytrafić ;-(
Marluna co u ciebie? ???
Miłego dnia dziewczyny i trochę chłodu wam życzę żebyście się nie męczyły w te upały
pisanka89
Maj- ostatni dzien MAJA!!!!
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
31:dorota1984-betowanie
31: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Po40 - wizyta serduszkowa
31:Megi*: wizyta w trakcie stymulacji
CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
2: marluna - wizyta kontrolna
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
6: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
17: pisanka89 - usg prenatalne
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia
LIPIEC
8: Hess - usg ciąży
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
31:dorota1984-betowanie
31: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: Po40 - wizyta serduszkowa
31:Megi*: wizyta w trakcie stymulacji
CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
2: marluna - wizyta kontrolna
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
6: Pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
8: TeQuila - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciążę
13: Nikaaa - wizyta u gin prowadzącego
14: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14: kinia83111 - czerwiec wizyta kontrolna
17: pisanka89 - usg prenatalne
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: TeQuila - wizyta u gin prowadzącej ciąże
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
30: TeQuila - badania prenatalne
W czerwcu: annemarie - histeroskopia
LIPIEC
8: Hess - usg ciąży
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać
Marluna co u ciebie? ???
reklama
Marluna co u ciebie? ???
Anilkowa no to faktyczńie nie ciekekawe co zobaćzylas, nìe stresuj sie Aniolkowa u Ciebie bedzie dobrze musi byc.Mialas podane steŕydy na rozwoj plucek a to juz dùzo?
U mnie skurcze sie wyciszyly i pojawjaja sie o wiele rzadziej brudze, plamie stara ķrwia i jestem w szpitalu i chce zóstać tu jak najdluzej bo tu czùje sie pewnie , pozatym mam wszystko podstawione pod nos.
Lekarze ŕozmawiaja ze mna bardzo realistycznie co troche wbija w źiemie, to zńaczy troche to wbija w ziemie bo mówia ze szanse sa 50:50.Moźe byc tak ze coś jednak sie usra, a moze być ze wýjde ź tego.
Dlatego dziewczyny narazie ódpuszczam forum musze się zdystansówac do tematu ciazy.