Bylam dzis w tym zlibku zaniesc dokumenty.Bylam z Michasia i...nie moglam jej z tamtad zabracByla taka zachwycona.Cieszyla sie wszystkim.Oczywiscie nie bala sie pani tyljo sie szczerzyla co u mojej corki raczej jest niespotykane Oba sue rzadko usmiecha zeby zeby bylo widac a tu non stop szczerzyla zeby do pani do balonow no do wszystkuego.To ja spac dzis nie moglam bo sie przejmuje a ona nawet nie zauwazy ze mnie nie ma
reklama
Taaaaak, to jest poważny nałóg, ten ogród . A w fotelu posiedzisz wieczorami, jak już zielska nie będzie widać@fredka84 chyba mam to samo co ty - chorobę ogrodową, kupiłam sobie wygodny fotel i za cholerę nie mam czasu w nim posiedzieć ciągle latam i coś robię. Pomidory rosną jak szalone, oby tak dalej.
Moje pomidory mikre . Jaki nawóz stosujesz?
Kasiek, będzie dobrze . Pewnie na początku sobie poplaczesz ale zobacz, małej się podoba, zdobędzie nowe umiejętności, spotka inne dzieci . Pewnie potrzeba jej nowych wrażeń i zabawy z innymi dzieciakami . Tobie też dobrze zrobi przebywanie z innymi ludźmi i babskie pogaduszki w pracyBylam dzis w tym zlibku zaniesc dokumenty.Bylam z Michasia i...nie moglam jej z tamtad zabracByla taka zachwycona.Cieszyla sie wszystkim.Oczywiscie nie bala sie pani tyljo sie szczerzyla co u mojej corki raczej jest niespotykane Oba sue rzadko usmiecha zeby zeby bylo widac a tu non stop szczerzyla zeby do pani do balonow no do wszystkuego.To ja spac dzis nie moglam bo sie przejmuje a ona nawet nie zauwazy ze mnie nie ma
dobrze mieć takie cyganskie dziecko co nikogo się nie boiBylam dzis w tym zlibku zaniesc dokumenty.Bylam z Michasia i...nie moglam jej z tamtad zabracByla taka zachwycona.Cieszyla sie wszystkim.Oczywiscie nie bala sie pani tyljo sie szczerzyla co u mojej corki raczej jest niespotykane Oba sue rzadko usmiecha zeby zeby bylo widac a tu non stop szczerzyla zeby do pani do balonow no do wszystkuego.To ja spac dzis nie moglam bo sie przejmuje a ona nawet nie zauwazy ze mnie nie ma
motylek24
Fanka BB :)
Ciągle coś trzeba robić, przyznam fajnie czas leci.Taaaaak, to jest poważny nałóg, ten ogród . A w fotelu posiedzisz wieczorami, jak już zielska nie będzie widać
Moje pomidory mikre . Jaki nawóz stosujesz?
Moje pomidory na początek dostały garść obornika w granulkach, sypałam pod korzeń. Kupiłam także podłoże do warzyw, różnych firm, najlepsze jest po 3.99 za 20 l w lidlu, polecam. Aktualnie używam Florovit 5,5 l nawóz płynny uniwersalny, ale użyłam dopiero ze dwa razy.
Ja mam napisane w decyzji że przyznali do 31 maja 2023@fredka84 czy mamy składać wniosek o 500+ znowu, czy jak dostałyśmy to w czerwcu to to jest na rok?
Jak tam na wczasach?
Oj wiem.Ja mam nadzieje ze Misoa jesc sie nauczy w zlobku bo w domu to bywa roznieA ja bede miala czas dla siebieKasiek, będzie dobrze . Pewnie na początku sobie poplaczesz ale zobacz, małej się podoba, zdobędzie nowe umiejętności, spotka inne dzieci . Pewnie potrzeba jej nowych wrażeń i zabawy z innymi dzieciakami . Tobie też dobrze zrobi przebywanie z innymi ludźmi i babskie pogaduszki w pracy
Tak sasiadk nazywa Misiw ze to cyganskie dziecko mala weszla do sasiadki bo ona ma mega wielkie kpty a moja to kociara malano i hop wyciaga do sasiadki rece i chce do niej a pozniej na podlodze jak ja poscila to hilaj dusza piekls nie ma.Byla nawet w legowisku kotadobrze mieć takie cyganskie dziecko co nikogo się nie boi
reklama
podziwiam Was za te ogrody ja to czekam tylko aż Werka zaśnie żebym też Mogła oko zmrużyćCiągle coś trzeba robić, przyznam fajnie czas leci.
Moje pomidory na początek dostały garść obornika w granulkach, sypałam pod korzeń. Kupiłam także podłoże do warzyw, różnych firm, najlepsze jest po 3.99 za 20 l w lidlu, polecam. Aktualnie używam Florovit 5,5 l nawóz płynny uniwersalny, ale użyłam dopiero ze dwa razy.