reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Bylam dzis w tym zlibku zaniesc dokumenty.Bylam z Michasia i...nie moglam jej z tamtad zabrac😅Byla taka zachwycona.Cieszyla sie wszystkim.Oczywiscie nie bala sie pani tyljo sie szczerzyla co u mojej corki raczej jest niespotykane Oba sue rzadko usmiecha zeby zeby bylo widac a tu non stop szczerzyla zeby do pani do balonow no do wszystkuego.To ja spac dzis nie moglam bo sie przejmuje a ona nawet nie zauwazy ze mnie nie ma🥴

reklama
@fredka84 chyba mam to samo co ty - chorobę ogrodową, kupiłam sobie wygodny fotel i za cholerę nie mam czasu w nim posiedzieć 🤪 ciągle latam i coś robię. Pomidory rosną jak szalone, oby tak dalej.
Taaaaak, to jest poważny nałóg, ten ogród 😂. A w fotelu posiedzisz wieczorami, jak już zielska nie będzie widać 😜
Moje pomidory mikre 🤔. Jaki nawóz stosujesz?

Bylam dzis w tym zlibku zaniesc dokumenty.Bylam z Michasia i...nie moglam jej z tamtad zabrac😅Byla taka zachwycona.Cieszyla sie wszystkim.Oczywiscie nie bala sie pani tyljo sie szczerzyla co u mojej corki raczej jest niespotykane Oba sue rzadko usmiecha zeby zeby bylo widac a tu non stop szczerzyla zeby do pani do balonow no do wszystkuego.To ja spac dzis nie moglam bo sie przejmuje a ona nawet nie zauwazy ze mnie nie ma🥴
Kasiek, będzie dobrze ❤️. Pewnie na początku sobie poplaczesz ale zobacz, małej się podoba, zdobędzie nowe umiejętności, spotka inne dzieci ❤️. Pewnie potrzeba jej nowych wrażeń i zabawy z innymi dzieciakami 🙂. Tobie też dobrze zrobi przebywanie z innymi ludźmi i babskie pogaduszki w pracy ❤️

dobrze mieć takie cyganskie dziecko co nikogo się nie boi 🤣

Taaaaak, to jest poważny nałóg, ten ogród 😂. A w fotelu posiedzisz wieczorami, jak już zielska nie będzie widać 😜
Moje pomidory mikre 🤔. Jaki nawóz stosujesz?
Ciągle coś trzeba robić, przyznam fajnie czas leci.
Moje pomidory na początek dostały garść obornika w granulkach, sypałam pod korzeń. Kupiłam także podłoże do warzyw, różnych firm, najlepsze jest po 3.99 za 20 l w lidlu, polecam. Aktualnie używam Florovit 5,5 l nawóz płynny uniwersalny, ale użyłam dopiero ze dwa razy.

Kasiek, będzie dobrze ❤️. Pewnie na początku sobie poplaczesz ale zobacz, małej się podoba, zdobędzie nowe umiejętności, spotka inne dzieci ❤️. Pewnie potrzeba jej nowych wrażeń i zabawy z innymi dzieciakami 🙂. Tobie też dobrze zrobi przebywanie z innymi ludźmi i babskie pogaduszki w pracy ❤️
Oj wiem.Ja mam nadzieje ze Misoa jesc sie nauczy w zlobku bo w domu to bywa roznie🥴A ja bede miala czas dla siebie😉

dobrze mieć takie cyganskie dziecko co nikogo się nie boi 🤣
Tak sasiadk nazywa Misiw ze to cyganskie dziecko🤣🤣🤣 mala weszla do sasiadki bo ona ma mega wielkie kpty a moja to kociara mala😅no i hop wyciaga do sasiadki rece i chce do niej a pozniej na podlodze jak ja poscila to hilaj dusza piekls nie ma.Byla nawet w legowisku kota🤣

reklama
Ciągle coś trzeba robić, przyznam fajnie czas leci.
Moje pomidory na początek dostały garść obornika w granulkach, sypałam pod korzeń. Kupiłam także podłoże do warzyw, różnych firm, najlepsze jest po 3.99 za 20 l w lidlu, polecam. Aktualnie używam Florovit 5,5 l nawóz płynny uniwersalny, ale użyłam dopiero ze dwa razy.
podziwiam Was za te ogrody ja to czekam tylko aż Werka zaśnie żebym też Mogła oko zmrużyć 😉

Do góry