reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Skad ja to znam🙂 moj tez zapalony wedkarz nobi oczywiscie on po pracy zmeczony i na urlopie musi odpoczac-przy rybach-no a ja zapierdzielam 24 na dobe od roku i nie nie jestem zmeczona🥴🥴
Mój też przeżywa że na ryby nie może jechać. 🤪 A ja mu przecież nie zabraniam. Stosuje tekst mojej mamy, a rób co chcesz jesteś dorosły wiesz jak powinieneś się zachować 🙈😂

reklama
A my mielismy dzisiaj sesje roczkowa.Jejku moje dziecko jest sliczne ale wogole sie nie usmiechalo🤦‍♀️cala trojka stawala na glowie zeby usmiech sie pojawil a ona powazna ze szok.wiem ze ona nie nalezy do takich z usmiechem ciagle na twarzy ale niech by choc troche.no trudno przezyjemy 🥴

My dzisiaj po drugim szczepieniu Bexero,Matteo usiadl na pupie i bil Brawo Brawo,sam sobie.🙂😂

Fredzia kochana,na dzieci nie ma instrukcji obslugi,to mali ludzi ,ktorzy maja do tego gorsze i lepsze dni,tak jak kazda z nas .Pierwszy sok jest najtrudniejszy dla nich bo w mozgu zachodzi tyle zmian i tak szybko,to jest stresujace dla takiego malego ludzia,ktory sam tego nie pojmuje.
Musisz troche zyc na zasadziec " miej wyebane a bedzie ci dane" w sensie wyluzowac i nie czaic kolejnej katastrofy czy czary mary jakies pierdy pierdy😅

Masz super synka,on ma super mame ,ktora jest dla niego calym swiatem.Jego wszystkie anteny sa na ciebie skierowane, czarami wartoc rzucic i pranie i gotowanie i zabrac tego malego goscia na spacer i byc tylko dla niego.

Dla niego jestem wszystkim,a reszta moze zaczekac.❤❤❤
swiete slowa. Podpisuje sie wszytskimi witkami 🙂

My dzisiaj po drugim szczepieniu Bexero,Matteo usiadl na pupie i bil Brawo Brawo,sam sobie.🙂😂

Fredzia kochana,na dzieci nie ma instrukcji obslugi,to mali ludzi ,ktorzy maja do tego gorsze i lepsze dni,tak jak kazda z nas .Pierwszy sok jest najtrudniejszy dla nich bo w mozgu zachodzi tyle zmian i tak szybko,to jest stresujace dla takiego malego ludzia,ktory sam tego nie pojmuje.
Musisz troche zyc na zasadziec " miej wyebane a bedzie ci dane" w sensie wyluzowac i nie czaic kolejnej katastrofy czy czary mary jakies pierdy pierdy😅

Masz super synka,on ma super mame ,ktora jest dla niego calym swiatem.Jego wszystkie anteny sa na ciebie skierowane, czarami wartoc rzucic i pranie i gotowanie i zabrac tego malego goscia na spacer i byc tylko dla niego.

Dla niego jestem wszystkim,a reszta moze zaczekac.❤❤❤
Właśnie ja jestem taka głupia że całe życie robię z igły widły 🤦. I zawsze widzę szklankę do połowy pustą 😅. Taki typ człowieka, co zrobisz 😅
Muszę się ciebie posłuchać, bo ty bardziej obcykana z dzieciokami 😜. I faktycznie, masz rację, muszę czasem odpuścić te głupie pranie czy odkurzanie i iść na spacer. On to bardzo lubi a ja chcę często zrobić wszystko w domu kosztem jego 😔
Kajtek dziś jest na razie do rany przyłóż. I spał do 10-tej😱😜😜. On jest tak zmienny, że szok 😂. Codziennie mi serwuje inna dawkę wrażeń 😂

Właśnie ja jestem taka głupia że całe życie robię z igły widły 🤦. I zawsze widzę szklankę do połowy pustą 😅. Taki typ człowieka, co zrobisz 😅
Muszę się ciebie posłuchać, bo ty bardziej obcykana z dzieciokami 😜. I faktycznie, masz rację, muszę czasem odpuścić te głupie pranie czy odkurzanie i iść na spacer. On to bardzo lubi a ja chcę często zrobić wszystko w domu kosztem jego 😔
Kajtek dziś jest na razie do rany przyłóż. I spał do 10-tej😱😜😜. On jest tak zmienny, że szok 😂. Codziennie mi serwuje inna dawkę wrażeń 😂
Ja coraz bardziej po sobie widze ,ze to w nas rodzicach czesto leza problemy a nie w dzieciach.

Odnosnie prania...u mnie Mont Everest jest niczym ...czekam az im sie ciuchy w szafie skoncza chyba🤣

Ja coraz bardziej po sobie widze ,ze to w nas rodzicach czesto leza problemy a nie w dzieciach.

Odnosnie prania...u mnie Mont Everest jest niczym ...czekam az im sie ciuchy w szafie skoncza chyba🤣
Glupia absolutnie nie jestes,nigdy tak nie mow!!! To twoj pierwszy dzidzius i qszystko chcesz perfekt.Tylko sa rzeczy wazne i takie ktore nie uciekna🙂

Mój też przeżywa że na ryby nie może jechać. 🤪 A ja mu przecież nie zabraniam. Stosuje tekst mojej mamy, a rób co chcesz jesteś dorosły wiesz jak powinieneś się zachować 🙈😂
Ja sie ciesze ja moj maz wybywa,nie dlatego ze cos nie tak miedzy nami,ale gosc potrafi taki chaos urzadzic z dziecmi od jedzenia po spanie,ze ja psychicznie wysiadam 😀😀😀
Moj caly plan idzie w ep.😂

A wasi panowie wspolpracuja?😂

Ja sie ciesze ja moj maz wybywa,nie dlatego ze cos nie tak miedzy nami,ale gosc potrafi taki chaos urzadzic z dziecmi od jedzenia po spanie,ze ja psychicznie wysiadam 😀😀😀
Moj caly plan idzie w ep.😂

A wasi panowie wspolpracuja?😂
Mój współpracuje jak ma ochotę, chyba że ryja wydrę to ogarnie 🤪 u nas taki standard kłótni jeśli chodzi o dzieci, on zmęczony po robocie chce odpocząć a nie od razu w pieluchy lecieć a ja sama po całym dniu chcę odpocząć od dzieci i kółko się zamyka. 😄

Mój współpracuje jak ma ochotę, chyba że ryja wydrę to ogarnie 🤪 u nas taki standard kłótni jeśli chodzi o dzieci, on zmęczony po robocie chce odpocząć a nie od razu w pieluchy lecieć a ja sama po całym dniu chcę odpocząć od dzieci i kółko się zamyka. 😄
To jest najlepsze ze kazdy cos chce😀

reklama
Dziewczyny jak to u Was jest z ubieraniem i zmiana pieluchy.Moja juz roczna od ok.2-3 miesiecy ma takie jazdy z ubieraniem ze szok.To ze zmiana pieluchy to gonitwa i musza ja czyms zajac-zabawka-aby z kupa na pupie nie biegala to jedno ale ubieranie to normalnie takinplacz ze zwariowac idzie.wkladanie gorzej niz rozbieranie.Myslalam ze moze body przez glowe ale i pizamki nie daje nalozyc tyljo ryczy.Chociaz dzisiaj na sesji przebieralam ja 3 razy i hylo super ale tak normalnie to darcie nie z tej ziemi🥺 moze cos poradzicie

Do góry