reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U mnie ostatnio Basiusia spała całymi dniami a dzisiaj dala czadu. Pisalam ci ze lukasz wynosił kupę bo taka zrobiła masakra mówi że jakby została w domu to do jutra muchy się zalega 😅 26 lipca chrzciny. Przypomniało mi się jak chrzcili Natalke I ja miałam gule w gardle przy polewaniu Natusi a ten czubek do mnie robił mi Mike Wołodyjowskiego. No i wyszło jak wyszło :)miało być poważnie i podniosłe a skończyło się grymasem Łukasza i moja szeroka szczena ;) kuwa POMYLYLAM się 16 lipca. Poprawiam co by nie które nie miały problemu w zapisaniuw kalendarzu.
A spoko Kochana nie zaśmiecam sobie kalendarza poprostu mam dobrą pamięć ale mam uczulenie na kiepskich bajkopisarzy😘😁🤷‍♀️

Ja nie wiem jak ty dajesz radę dziewczyny ogarniać i nie narzekasz za bardzo 🤔. Ja to jednak cienki Bolek jestem 😜. Na razie mam zalecony masaz shantala i masuję Kajtka w domu. Pani fizjoterapeuta pokazuje co mam robić i zadaje mi taką pracę domową. Mam go też inaczej podnosic do odbijania i ćwiczyć przekręcanie na boki.
Mojej siostrze też się wzrok po ciążach pogorszył. U mnie na razie jest spoko. Gorzej z włosami 🤦. Normalnie tyle ich wypada że się boję czesać 😱
Mnie to jakoś tak jara, stymuluje. Chyba lubię być mama takiej jakby nie były mało standardowej parki :) oczywiście czasami też mam ochotę jej oddać nie wiem do schroniska hahaha ale szybko przechodzi.

A spoko Kochana nie zaśmiecam sobie kalendarza poprostu mam dobrą pamięć ale mam uczulenie na kiepskich bajkopisarzy😘😁🤷‍♀️
Powtarzasz się 😅 No i proszę jak szybko doszłaś że o ciebie chodzi ;) kochana to ja raczej Twoja nie jestem. Więc nie pisz tak do mnie. Weszłaś na bardzo grząski teren ;) i nie pisz do mnie bo cie ignoruje. Chcę mieć miła niedzielę kiepscia..... roooo fuuujjjj.

Dzisiaj mąż się opiekiuje ja mam swoje prsecco i spędzam czas z psami na trasie. Dziewczyny a byłyście może na nowym top gupn w kinie? Lukasz czytał czy oglądał recenzje i podobno jest świetny. To jeden z moich ulubionych klasyków. Ostatnio sobie kupuje takie moje stare filmy. Teraz jestem na etapie PTAKI CIERNISTYCH KRZEWOW. Jak codziennie wstaje o 5.30 tak dzisiaj o 6 oglądałam nasze wesele. 3 godziny filmu wow :) nie wiem czy nam się uda znaleźć opiekę nad dziewczynkami wieczorem ale bardzo chce na Maverick.
"Ptaki ciernistych krzewów" - uwielbiam! Wciągnęła mnie moja mama, to serial jej młodości ;-) Uwielbiam muzykę z tego serialu! Potem czytałam też książkę. A na Erasmusie zaprzyjaźniłam się z dziewczyną z Australii, która była w szoku, że ich "lokalna" saga może być popularna w Polsce. Ale co najciekawsze, odniosłam wrażenie, że ona naprawdę ma takie samo poczucie czasu i przestrzeni, co bohaterowie, którzy np. nie widzą się 2 lata ze względu na odległość, a potem wpadają i mówią: "cześć, wróciłam", i wszyscy przechodzą do porządku dziennego. Ona też np. rzuca hasłem: do zobaczenia, w 2026 będę w Europie, to się zgadamy :-D Albo np. pracowała daleko i czasem jechała w piątek 7h samochodem do rodziny na weekend...

Powtarzasz się 😅 No i proszę jak szybko doszłaś że o ciebie chodzi ;) kochana to ja raczej Twoja nie jestem. Więc nie pisz tak do mnie. Weszłaś na bardzo grząski teren ;) i nie pisz do mnie bo cie ignoruje. Chcę mieć miła niedzielę kiepscia..... roooo fuuujjjj.
😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ostatnia edycja:
No tak ale Ty masz do pomocy meza tesciowa blisko rodzicow no i p.Anetke.A ja ciagle sama🥺
nie porownuj tego. Ty bierzesz caly ciezar wychowania corki na siebie. Masz prawo byc zmeczona, bo to bardzo duzo i ktos kto ma stado rak do pomocy nigdy tego nie zrozumie.
Jak bedziesz u rodzicow to sprobuj wygospodorowac choc 2h tylko dla siebie. Dla wlasnego zdrowia psychicznego.

"Ptaki ciernistych krzewów" - uwielbiam! Wciągnęła mnie moja mama, to serial jej młodości ;-) Uwielbiam muzykę z tego serialu! Potem czytałam też książkę. A na Erasmusie zaprzyjaźniłam się z dziewczyną z Australii, która była w szoku, że ich "lokalna" saga może być popularna w Polsce. Ale co najciekawsze, odniosłam wrażenie, że ona naprawdę ma takie samo poczucie czasu i przestrzeni, co bohaterowie, którzy np. nie widzą się 2 lata ze względu na odległość, a potem wpadają i mówią: "cześć, wróciłam", i wszyscy przechodzą do porządku dziennego. Ona też np. rzuca hasłem: do zobaczenia, w 2026 będę w Europie, to się zgadamy :-D Albo np. pracowała daleko i czasem jechała w piątek 7h samochodem do rodziny na weekend...
Nieźle a oglądałas te Stracone lata?

Załączniki

• 20220605_075238.jpg
    20220605_075238.jpg
    1 015,9 KB · Wyświetleń: 24
reklama
Do góry