reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
U mnie ostatnio Basiusia spała całymi dniami a dzisiaj dala czadu. Pisalam ci ze lukasz wynosił kupę bo taka zrobiła masakra mówi że jakby została w domu to do jutra muchy się zalega 😅 26 lipca chrzciny. Przypomniało mi się jak chrzcili Natalke I ja miałam gule w gardle przy polewaniu Natusi a ten czubek do mnie robił mi Mike Wołodyjowskiego. No i wyszło jak wyszło :)miało być poważnie i podniosłe a skończyło się grymasem Łukasza i moja szeroka szczena ;) kuwa POMYLYLAM się 16 lipca. Poprawiam co by nie które nie miały problemu w zapisaniuw kalendarzu.
A spoko Kochana nie zaśmiecam sobie kalendarza poprostu mam dobrą pamięć ale mam uczulenie na kiepskich bajkopisarzy😘😁🤷‍♀️

Ja nie wiem jak ty dajesz radę dziewczyny ogarniać i nie narzekasz za bardzo 🤔. Ja to jednak cienki Bolek jestem 😜. Na razie mam zalecony masaz shantala i masuję Kajtka w domu. Pani fizjoterapeuta pokazuje co mam robić i zadaje mi taką pracę domową. Mam go też inaczej podnosic do odbijania i ćwiczyć przekręcanie na boki.
Mojej siostrze też się wzrok po ciążach pogorszył. U mnie na razie jest spoko. Gorzej z włosami 🤦. Normalnie tyle ich wypada że się boję czesać 😱
Mnie to jakoś tak jara, stymuluje. Chyba lubię być mama takiej jakby nie były mało standardowej parki :) oczywiście czasami też mam ochotę jej oddać nie wiem do schroniska hahaha ale szybko przechodzi.

A spoko Kochana nie zaśmiecam sobie kalendarza poprostu mam dobrą pamięć ale mam uczulenie na kiepskich bajkopisarzy😘😁🤷‍♀️
Powtarzasz się 😅 No i proszę jak szybko doszłaś że o ciebie chodzi ;) kochana to ja raczej Twoja nie jestem. Więc nie pisz tak do mnie. Weszłaś na bardzo grząski teren ;) i nie pisz do mnie bo cie ignoruje. Chcę mieć miła niedzielę kiepscia..... roooo fuuujjjj.

Dzisiaj mąż się opiekiuje ja mam swoje prsecco i spędzam czas z psami na trasie. Dziewczyny a byłyście może na nowym top gupn w kinie? Lukasz czytał czy oglądał recenzje i podobno jest świetny. To jeden z moich ulubionych klasyków. Ostatnio sobie kupuje takie moje stare filmy. Teraz jestem na etapie PTAKI CIERNISTYCH KRZEWOW. Jak codziennie wstaje o 5.30 tak dzisiaj o 6 oglądałam nasze wesele. 3 godziny filmu wow :) nie wiem czy nam się uda znaleźć opiekę nad dziewczynkami wieczorem ale bardzo chce na Maverick.
"Ptaki ciernistych krzewów" - uwielbiam! Wciągnęła mnie moja mama, to serial jej młodości ;-) Uwielbiam muzykę z tego serialu! Potem czytałam też książkę. A na Erasmusie zaprzyjaźniłam się z dziewczyną z Australii, która była w szoku, że ich "lokalna" saga może być popularna w Polsce. Ale co najciekawsze, odniosłam wrażenie, że ona naprawdę ma takie samo poczucie czasu i przestrzeni, co bohaterowie, którzy np. nie widzą się 2 lata ze względu na odległość, a potem wpadają i mówią: "cześć, wróciłam", i wszyscy przechodzą do porządku dziennego. Ona też np. rzuca hasłem: do zobaczenia, w 2026 będę w Europie, to się zgadamy :-D Albo np. pracowała daleko i czasem jechała w piątek 7h samochodem do rodziny na weekend...

Powtarzasz się 😅 No i proszę jak szybko doszłaś że o ciebie chodzi ;) kochana to ja raczej Twoja nie jestem. Więc nie pisz tak do mnie. Weszłaś na bardzo grząski teren ;) i nie pisz do mnie bo cie ignoruje. Chcę mieć miła niedzielę kiepscia..... roooo fuuujjjj.
😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ostatnia edycja:
No tak ale Ty masz do pomocy meza tesciowa blisko rodzicow no i p.Anetke.A ja ciagle sama🥺
nie porownuj tego. Ty bierzesz caly ciezar wychowania corki na siebie. Masz prawo byc zmeczona, bo to bardzo duzo i ktos kto ma stado rak do pomocy nigdy tego nie zrozumie.
Jak bedziesz u rodzicow to sprobuj wygospodorowac choc 2h tylko dla siebie. Dla wlasnego zdrowia psychicznego.

"Ptaki ciernistych krzewów" - uwielbiam! Wciągnęła mnie moja mama, to serial jej młodości ;-) Uwielbiam muzykę z tego serialu! Potem czytałam też książkę. A na Erasmusie zaprzyjaźniłam się z dziewczyną z Australii, która była w szoku, że ich "lokalna" saga może być popularna w Polsce. Ale co najciekawsze, odniosłam wrażenie, że ona naprawdę ma takie samo poczucie czasu i przestrzeni, co bohaterowie, którzy np. nie widzą się 2 lata ze względu na odległość, a potem wpadają i mówią: "cześć, wróciłam", i wszyscy przechodzą do porządku dziennego. Ona też np. rzuca hasłem: do zobaczenia, w 2026 będę w Europie, to się zgadamy :-D Albo np. pracowała daleko i czasem jechała w piątek 7h samochodem do rodziny na weekend...
Nieźle a oglądałas te Stracone lata?

Załączniki

• 20220605_075238.jpg
    20220605_075238.jpg
    1 015,9 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Do góry