reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@fredka84 jeszcze okularu sobie sprawiłam bo się okazało że mam 1.5 na jednym oku. Przy okazji Natalki okularków. Na przymiarce czekałam to poprosiłam o badanie wzroku. Ja jestem pewna że covid mi pogorszył wzrok.
ciaza potrafi pogorszyć wzrok. U mnie wada się pogłębiła po ciąży. Musiałam po porodzie zmienić szkła w okularach na silniejsze.

reklama
jutro:)
a to nie śpisz z dziećmi po 21?😊
Dzisiaj mąż się opiekiuje ja mam swoje prsecco i spędzam czas z psami na trasie. Dziewczyny a byłyście może na nowym top gupn w kinie? Lukasz czytał czy oglądał recenzje i podobno jest świetny. To jeden z moich ulubionych klasyków. Ostatnio sobie kupuje takie moje stare filmy. Teraz jestem na etapie PTAKI CIERNISTYCH KRZEWOW. Jak codziennie wstaje o 5.30 tak dzisiaj o 6 oglądałam nasze wesele. 3 godziny filmu wow :) nie wiem czy nam się uda znaleźć opiekę nad dziewczynkami wieczorem ale bardzo chce na Maverick.

Ale mi wali dzisiaj. Miałam dwie godziny drzemki w ciągu dnia o lukasz jest. Ja normalnie 4 razy dziennie ćwiczę vojte z Natusia. PADLAM dzisiaj jak stonka. A teraz.mi tak przyjemnie jak jestem wyspana. Od wtorku jestem sama z dziewczynkami do piątku. Mój Łukasz w wawie a moja teściowa sobie wymyśliła turnus że zschroniskiemiem dla psów. Jak jestem tak baraaaaadzo zmęczona to mam ochotę jej powiedzieć :) jak to ja hehehehe ale nie. Bardzo sieeee kochamy. Niech sobie spędza czas według siebie. Każdy tego caszu potrzebuje. Kocham je :)

Załączniki

• 20220601_075054.jpg
    20220601_075054.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Ale mi wali dzisiaj. Miałam dwie godziny drzemki w ciągu dnia o lukasz jest. Ja normalnie 4 razy dziennie ćwiczę vojte z Natusia. PADLAM dzisiaj jak stonka. A teraz.mi tak przyjemnie jak jestem wyspana. Od wtorku jestem sama z dziewczynkami do piątku. Mój Łukasz w wawie a moja teściowa sobie wymyśliła turnus że zschroniskiemiem dla psów. Jak jestem tak baraaaaadzo zmęczona to mam ochotę jej powiedzieć :) jak to ja hehehehe ale nie. Bardzo sieeee kochamy. Niech sobie spędza czas według siebie. Każdy tego caszu potrzebuje. Kocham je :)
Ja nie wiem jak ty dajesz radę dziewczyny ogarniać i nie narzekasz za bardzo 🤔. Ja to jednak cienki Bolek jestem 😜. Na razie mam zalecony masaz shantala i masuję Kajtka w domu. Pani fizjoterapeuta pokazuje co mam robić i zadaje mi taką pracę domową. Mam go też inaczej podnosic do odbijania i ćwiczyć przekręcanie na boki.
Mojej siostrze też się wzrok po ciążach pogorszył. U mnie na razie jest spoko. Gorzej z włosami 🤦. Normalnie tyle ich wypada że się boję czesać 😱

Ja nie wiem jak ty dajesz radę dziewczyny ogarniać i nie narzekasz za bardzo 🤔. Ja to jednak cienki Bolek jestem 😜. Na razie mam zalecony masaz shantala i masuję Kajtka w domu. Pani fizjoterapeuta pokazuje co mam robić i zadaje mi taką pracę domową. Mam go też inaczej podnosic do odbijania i ćwiczyć przekręcanie na boki.
Mojej siostrze też się wzrok po ciążach pogorszył. U mnie na razie jest spoko. Gorzej z włosami 🤦. Normalnie tyle ich wypada że się boję czesać 😱
przejdzie z tymi włosami, tez miałam tragedie a mam dużo włosów i wychodziły garściami. Nie używałam nic, a po miesiącu wkurwialy mnie tez malutkie baby hair nad czołem 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ i modliłam się by w końcu się zrównały z reszta. Teraz obcięłam się na chłopczyce i mi dobrze. Mycie i suszenie to chwilka a układanie to przyjemność i nic nie odstaje 😂😂

wlosy przestana wypadac jak sie hormony ustabilizuja. Zejdzie ze 3 miechy. Potem rosna nowe malutkie wku*wiajace 🤣

przejdzie z tymi włosami, tez miałam tragedie a mam dużo włosów i wychodziły garściami. Nie używałam nic, a po miesiącu wkurwialy mnie tez malutkie baby hair nad czołem 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ i modliłam się by w końcu się zrównały z reszta. Teraz obcięłam się na chłopczyce i mi dobrze. Mycie i suszenie to chwilka a układanie to przyjemność i nic nie odstaje 😂😂
hahahh dokladnie, baby hair okropienstwo.
Posobno nie warto niczego uzywac bo i tak beda wypadac, samo minie.

reklama
Mi wypadaly przef ciaza i teraz Baby hery rodna od zawsze nad czolem.Moj maz sie smieje ze to rogi bo jestem diabel😈

Do góry