Takiego klina?U nas tez nie sprawdzila sie.Miska ciagle sie zsuwala.Aha I kupiłam Basi tą poduszkę co reklamowalyscie ale u mnie to się nie sprawdza. Ona się z niej jakby zsuwa. Nie chcę na tym spac. Ostatnio zaczęła się obracać na boczki.
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
I ostatnio miałyśmy wpadkę bo leżałyśmy na łóżku. Ja przewijałam Basię i na moment sięgnęłam po bepanten a Natalka włożyła rękę w Basi kupkę. No i..... Była wszędzie
bazylia128
Bidulla. Pociesze cie dodaj sobie do tego 3 miesięcznika ja też jestem zmęczona o 21 śpię już głębokim snem z dziewczynami. Napisz co robials ostatnio dobrego na obiad albo z deserków?Boziu a ja wlosow nie mam kiedy umyc.Jestm od kilku dni taka wqrwiona na wszysykich.Maz zaczal przepychac brodzik bo sie zapchal-od wczoraj burdel.Z tego wzgledu nie mozna bylo uspic wiec przeciagnieta wcake ochoczo nie szla spac wiec i jej sie obrywa.Jestem tak zmeczona bo przez te przepychanie ja sie non stop zajmowalam Miska.Na dodatek ona w ciagu dnia ciagle wisi na mnie.Jak siedze to albo siedzi obok albo biega na czwirakach i ja za nia a jak tylko wstane to leci za mna i wisi mi na nodze-ona na dtojaco wiec wkurzam sie na nia ze pierdnac nie moge bo zaraz przyleci.Jestem zmeczona.Dobrze ze jutro wieczirem do rodzicow jedziemy.Chociaz tam tata cos zaniemogl i wszystko na hlowie mamy wiec tez nie najlepiej.
Ide spac bo padam
bazylia128
Nie klina to dawno miała już Natalka. Chodzi o ta poduszka z tym wgłębieniem 300 zł za nią dałam.Takiego klina?U nas tez nie sprawdzila sie.Miska ciagle sie zsuwala.
To niby musi zrobić pierwsza córka. Panie Anetka jest pierwszą córka?Moja Pani Anetka chce przelewać jakiś wosk przez klucz
bazylia128
O rany nie czaje wogole o czym piszesz? Jak mamto rozumieć? A jak ktoś nie ma pierwszej i drugiej córki?To niby musi zrobić pierwsza córka. Panie Anetka jest pierwszą córka?
Mi to kumpela mówiła. Ja tam nie kumam tych czarów. Mówiła że wosk może przelac pierwsza córkaO rany nie czaje wogole o czym piszesz? Jak mamto rozumieć? A jak ktoś nie ma pierwszej i drugiej córki?
bazylia128
bazylia128
Yhy No to jak Natka zacznie wosk przelewać to wszyscy sploniemyMi to kumpela mówiła. Ja tam nie kumam tych czarów. Mówiła że wosk może przelac pierwsza córka
reklama
bazylia128
@Pchełka216 możesz podpowiedzieć jak prYmocowqlas te swoje barierki do łóżka? My to dzisiaj zrobiliśmy dopiero ale.nie czuje żeby były bardzo stabilne więc Łukasz twierdzi że trzeba je dowiercić. Mamy problem bo przez to Ozinek nie potrafi wskoczyć do łóżka więc go wnosimy. Może i dobrze i bo in na noc tylko w łóżku w nogach a tak to całymi dniami ostatnio na dworku. Martwię się ostatnio o Alutke. O A ma juzb16 lat. Zachowuje się jak dziecko ale stawy jej siadaj. Przeszła kiedyś babaszioze. Ona jest w tym do.u dłużej niż ja. To moje pierwsze dziecko.