reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
I ostatnio miałyśmy wpadkę bo leżałyśmy na łóżku. Ja przewijałam Basię i na moment sięgnęłam po bepanten a Natalka włożyła rękę w Basi kupkę. No i..... Była wszędzie :o

Boziu a ja wlosow nie mam kiedy umyc.Jestm od kilku dni taka wqrwiona na wszysykich.Maz zaczal przepychac brodzik bo sie zapchal-od wczoraj burdel.Z tego wzgledu nie mozna bylo uspic wiec przeciagnieta wcake ochoczo nie szla spac wiec i jej sie obrywa.Jestem tak zmeczona bo przez te przepychanie ja sie non stop zajmowalam Miska.Na dodatek ona w ciagu dnia ciagle wisi na mnie.Jak siedze to albo siedzi obok albo biega na czwirakach i ja za nia a jak tylko wstane to leci za mna i wisi mi na nodze-ona na dtojaco wiec wkurzam sie na nia ze pierdnac nie moge bo zaraz przyleci.Jestem zmeczona.Dobrze ze jutro wieczirem do rodzicow jedziemy.Chociaz tam tata cos zaniemogl i wszystko na hlowie mamy wiec tez nie najlepiej.
Ide spac bo padam😪
Bidulla. Pociesze cie dodaj sobie do tego 3 miesięcznika;) ja też jestem zmęczona o 21 śpię już głębokim snem z dziewczynami. Napisz co robials ostatnio dobrego na obiad albo z deserków?

Nawet w tk max bylam I kupiłam takie cudowne ramki na zdjęcia. One są otwierane. Oczywiście ja je przybilam do ściany więc czeka nas niedługo malowanie ;)

Załączniki

• 20220604_213353.jpg
    20220604_213353.jpg
    926,6 KB · Wyświetleń: 74
reklama
@Pchełka216 możesz podpowiedzieć jak prYmocowqlas te swoje barierki do łóżka? My to dzisiaj zrobiliśmy dopiero ale.nie czuje żeby były bardzo stabilne więc Łukasz twierdzi że trzeba je dowiercić. Mamy problem bo przez to Ozinek nie potrafi wskoczyć do łóżka więc go wnosimy. Może i dobrze i bo in na noc tylko w łóżku w nogach a tak to całymi dniami ostatnio na dworku. Martwię się ostatnio o Alutke. O A ma juzb16 lat. Zachowuje się jak dziecko ale stawy jej siadaj. Przeszła kiedyś babaszioze. Ona jest w tym do.u dłużej niż ja. To moje pierwsze dziecko.

Do góry