reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

o fak 🤣🤣
W sumie jak pomysle to gdzies tak ok 8-9 miesiaca moje mialy taki moment ze wstawaly tak meeega wczesnie. Na szczescie nie trwalo to jakos dlugo.
Teraz zasnela 19.30. No i u nas tez cyców 100 w nocy. Ale przedwczoraj np. często się budzila i dlugo trzymala cyca, wczoraj spala duzo spokojniej. kurde nie wiem od czego to zależy jest tyle zmiennych ze hoho

reklama
I lekceważyć dzieciaka, brzmi strasznie ale robi robotę, moja jak ma już oczy otworzone , wciskam jej smoka i zmykam z jej pokoju , w końcu się zamula i zasypia, najgorszeco to się pokazać i zacząć gadać do dziecka.... Nie ma spania jak nic
ja to jeszcze jestem na etapie usypiania cycem 🤪 i śpimy razem...
kurde no ja z rana to generalnie śpię odwrocona a ta na mnie wskakuje to wiem że już obudzona. daje zabawkę i się bawi/robi kupę a ja dochodzę do obudzenia ...czasem tan i z pół h siedzimy w łóżku...Ona pitoli a ja podsypiam heh

@bazylia128 a co Ty tak milczysz?To nie w Twoim stylu🤷‍♀️
Hehehe u nas się tyle dzieje ostatnio że czasu brak. Do tego wróciłam do biegania. Wieczorami sprzątam, ogarniam dziewczyny, podlewam kwiaty a rano jak dziewczynki mają drzemke biegam. Mam strasznego powera ostatnio. Taki apetyt na życie. Wracam do siebie jakby sprzed pierwszej ciąży. ,robiłam brwi permanentne, wybielilam żeby, wyprostowałam włosy u fryzjera jakas metoda nano coś. Bywam u siebie w biurze po projekty. Dzieje się.

Ja jestem, jestem. Ale nie chce mi się pisać bo mnie życie wykańcza 🤦. Kajtek ciąglea problemy z kupa i brzuchem ,często ryczy, ogólnie jest bardzo wymagający. No powiecie, przecież to dziecko. No wiem, ale mnie to już wszystko męczy. Czekam na swój i jego lepszy humor
U mnie ostatnio Basiusia spała całymi dniami a dzisiaj dala czadu. Pisalam ci ze lukasz wynosił kupę bo taka zrobiła masakra mówi że jakby została w domu to do jutra muchy się zalega 😅 26 lipca chrzciny. Przypomniało mi się jak chrzcili Natalke I ja miałam gule w gardle przy polewaniu Natusi a ten czubek do mnie robił mi Mike Wołodyjowskiego. No i wyszło jak wyszło :)miało być poważnie i podniosłe a skończyło się grymasem Łukasza i moja szeroka szczena ;) kuwa POMYLYLAM się 16 lipca. Poprawiam co by nie które nie miały problemu w zapisaniuw kalendarzu.

Aha I kupiłam Basi tą poduszkę co reklamowalyscie ale u mnie to się nie sprawdza. Ona się z niej jakby zsuwa. Nie chcę na tym spac. Ostatnio zaczęła się obracać na boczki.

reklama
Hehehe u nas się tyle dzieje ostatnio że czasu brak. Do tego wróciłam do biegania. Wieczorami sprzątam, ogarniam dziewczyny, podlewam kwiaty a rano jak dziewczynki mają drzemke biegam. Mam strasznego powera ostatnio. Taki apetyt na życie. Wracam do siebie jakby sprzed pierwszej ciąży. ,robiłam brwi permanentne, wybielilam żeby, wyprostowałam włosy u fryzjera jakas metoda nano coś. Bywam u siebie w biurze po projekty. Dzieje się.
Boziu a ja wlosow nie mam kiedy umyc.Jestm od kilku dni taka wqrwiona na wszysykich.Maz zaczal przepychac brodzik bo sie zapchal-od wczoraj burdel.Z tego wzgledu nie mozna bylo uspic wiec przeciagnieta wcake ochoczo nie szla spac wiec i jej sie obrywa.Jestem tak zmeczona bo przez te przepychanie ja sie non stop zajmowalam Miska.Na dodatek ona w ciagu dnia ciagle wisi na mnie.Jak siedze to albo siedzi obok albo biega na czwirakach i ja za nia a jak tylko wstane to leci za mna i wisi mi na nodze-ona na dtojaco wiec wkurzam sie na nia ze pierdnac nie moge bo zaraz przyleci.Jestem zmeczona.Dobrze ze jutro wieczirem do rodzicow jedziemy.Chociaz tam tata cos zaniemogl i wszystko na hlowie mamy wiec tez nie najlepiej.
Ide spac bo padam😪

Do góry