reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja po wizycie. Z maluchem wszystko w porzadku :) lekarz powiedział, ze nie ma sie do czego przyczepic :) jedynie co to nie zmierzyl mi go. Albo widzial on a nie powiedzial?
Nie wiem czy Wy na kazdej wizycie mialyscie podawana wage/wielkosc? Dzis 17tc
nie. U mnie bylo to dosc regularnie mierzone, ale nie na kazdej wizycie. Dpiwro ok 30tc ju bylo co 2tyg na kazdej

reklama
Ja po wizycie. Z maluchem wszystko w porzadku :) lekarz powiedział, ze nie ma sie do czego przyczepic :) jedynie co to nie zmierzyl mi go. Albo widzial on a nie powiedzial?
Nie wiem czy Wy na kazdej wizycie mialyscie podawana wage/wielkosc? Dzis 17tc
Super wiadomości 😊
Mi też po którymś tygodniu go nie mierzył ale wagę podawał za każdym razem

On mi zaczął ulewac jakoś od tygodnia, może dwóch. A wcześniej to bardzo rzadko coś mu z buzi wyleciało.
Wow, nie wiedziałam że miałaś taki problem z małą. Ja przed porodem naogladapam się filmików o właściwej pielęgnacji i np podnoszę Kajtka bokiem. Mąż tak nie robi bo nie umie i widać różnicę w zachowaniu małego. Jak mąż podnosi to często ma odruch Moro, jak ja podnoszę te jest spokojny. Więc chociaż to dobrze robię i fizjo mnie pochwaliła.
Wczoraj mały zaczął łączyć rączki i jestem mega zadowolona. Ale podpór u niego to dalej masakra. On ryczy, ja się denerwuję, i tak w kółko Macieja. Może i bym się poddała ale boje się że ma te wgłębienie na klatce od nielezenia na brzuszku i go męczę
Lea zaczęła dzisiaj 🥳🥳

reklama
Do góry