Pamietamtych dziur po crocsach nie da sie zapomniecA pamiętasz moje? Wysyłałam Ci chyba zdjęcie.
reklama
annemarie
Fanka BB :)
Mi bardzo pomogl Gaviscon Dual,na ulotce jest napisane ze dla zaciazonych jest bezpieczny.Zgaga to potwor ciazowyDziewczyny potrzebuje pomocy. Dostalam mega zgagi, no nie da sie polozyc bo piecze jak nie wiem. Nic nowego nie jadlam. Moge rennie? Jak to leczyc. Dzis 16+5.
bazylia128
No miło mi bardzo że tak o mnie pamiętaszHaha pamiętam co kiedyś pisałaś a pozatym musiałabym niedlugo świętować swój transfer
bazylia128
Bo to zazwyczaj wieczorami i w nocy lapalo. Fuuuj do tej pory pamiętam to piiieeekłłoRennie chyba odpada w ciąży, ja brałam gaviscon, możesz w tabsach możesz w syropie, szybciej działa, mnie też zgaga dobijała i to od początku ciąży, współczuję, gaviscon w syropie stał na szafce nocnej , bo nie dałam rady spać przez zgage
bazylia128
ha ha haPamietamtych dziur po crocsach nie da sie zapomniec
Używam nan opti pro. Muszę spróbować zmienić bo mały zaczął ciągle ulewac i wiecznie stęka jak mu się w brzuchu przewala.A jakie teraz uzywasz?Ja przez pol roku chcialam zmienic ale nie zmienilam i jest ok.Przy zmianie z 1 na 2 twz byl sajgon ale sie unormowalo i my ciagle na jednym
Niedługo mama
A bo wiesz co Kochana te Twoje opowieści to się nie raz ni kupy ni d.... nie trzymają obserwuję to już jakiś czas Ale rozumiem, ze masz dużo na głowie i czasem można się zakręcićNo miło mi bardzo że tak o mnie pamiętasz
bazylia128
No tak myślałam że coś szykujesz muszę być dla Ciebie bardzo ważna że zapisujesz moje terminy.A bo wiesz co Kochana te Twoje opowieści to się nie raz ni kupy ni d.... nie trzymają obserwuję to już jakiś czas Ale rozumiem, ze masz dużo na głowie i czasem można się zakręcić
Niedługo mama
Tez dawałam to mleko zmieniłam ze względu na problem z kupami na hipp i też dostaliśmy debridat od pediatry ale wiadomo to jest już lek. Mi pediatra mówiła że te wszystkie mleka to podobne i nie zalecała zmian. Z tym że my nie mieliśmy problemu z ulewaniem. Może porozmawiaj z pediatra zobaczysz co Ci ciekawego powieUżywam nan opti pro. Muszę spróbować zmienić bo mały zaczął ciągle ulewac i wiecznie stęka jak mu się w brzuchu przewala.
Ostatnia edycja:
reklama
bazylia128
No cóż nie może być jeden dzień miło na forum bo zaraz ATAK. Nie wiem jak wyraźniej dziewczyny mają pisać że mają tego dosyć.