bazylia128
Fanka BB :)
A ty co?! Pilnujesz daty moich transferowjeb.....lo mi się z punkcja.Super. ale data tego transferu to chyba jednak inna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty co?! Pilnujesz daty moich transferowjeb.....lo mi się z punkcja.Super. ale data tego transferu to chyba jednak inna
A jak się czujesz?nie strasz bo ja już wystarczająco osrana
Nam zmienił na hipp comfort. Żeby ten comfort był w nazwie bo on ma w sobie jakiś probiotyk. No i dodatkowo ten probiotyk co pisalam. Jest jakby lepiej. Nie drze mi się tak ale z kupa dalej słabo. Dlatego od dzisiaj wchodzi debridat. Strasznie ciężko z debridatem nawet apteka nie chciała mi zamówić i dopiero julka moja bratowa jakimś cudem dostała i nam wysłała.Chyba na Bebilon advance . A ty jakie byś mi podpowiedziała?
Pamietam az sie wzruszylam@Kasiekt a ja pamiętam jak pisałyśmy że Ciebie tak brzuch boli i ja ci cały czas powtarzałam że to dobry ibjaw. I w końcu mi napisałaś że beta pozytywna MONIKA JA BEDE MAMA !!!!!! Pamiętasz? Matko ale mnie wzięło aż mam ciary.
w sensie tej nogi czy ogólnie? Cały czas mi się wydaje że mi drętwieje a psychicznie jeszcze gorzej bo w szpitalu dalej jesteśmy z małą na tych naświetlaniach na żółtaczkę i o niczym innym nie myślę tylko żeby ryczećA jak się czujesz?
Mi lekarz powiedzial w szpitalu po porodzie ze ten stan moze sie dlugo utrzymywac.Ja co prawda-o dziwo!-nie mialam tak8ch spuchnietychDziewczyny miała ktorąś z Was opuchnięte stopy po porodzie? Dziś już mija tydzień a ja stopa jak bania
A jakie teraz uzywasz?Ja przez pol roku chcialam zmienic ale nie zmienilam i jest ok.Przy zmianie z 1 na 2 twz byl sajgon ale sie unormowalo i my ciagle na jednymChyba na Bebilon advance . A ty jakie byś mi podpowiedziała?
A pamiętasz moje? Wysyłałam Ci chyba zdjęcie.Mi lekarz powiedzial w szpitalu po porodzie ze ten stan moze sie dlugo utrzymywac.Ja co prawda-o dziwo!-nie mialam tak8ch spuchnietych
Rennie chyba odpada w ciąży, ja brałam gaviscon, możesz w tabsach możesz w syropie, szybciej działa, mnie też zgaga dobijała i to od początku ciąży, współczuję, gaviscon w syropie stał na szafce nocnej , bo nie dałam rady spać przez zgageDziewczyny potrzebuje pomocy. Dostalam mega zgagi, no nie da sie polozyc bo piecze jak nie wiem. Nic nowego nie jadlam. Moge rennie? Jak to leczyc. Dzis 16+5.
Haha pamiętam co kiedyś pisałaś a pozatym musiałabym niedlugo świętować swój transferA ty co?! Pilnujesz daty moich transferowjeb.....lo mi się z punkcja.