reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Chyba na Bebilon advance 🤔. A ty jakie byś mi podpowiedziała?
Nam zmienił na hipp comfort. Żeby ten comfort był w nazwie bo on ma w sobie jakiś probiotyk. No i dodatkowo ten probiotyk co pisalam. Jest jakby lepiej. Nie drze mi się tak ale z kupa dalej słabo. Dlatego od dzisiaj wchodzi debridat. Strasznie ciężko z debridatem nawet apteka nie chciała mi zamówić i dopiero julka moja bratowa jakimś cudem dostała i nam wysłała.

@Kasiekt a ja pamiętam jak pisałyśmy że Ciebie tak brzuch boli i ja ci cały czas powtarzałam że to dobry ibjaw. I w końcu mi napisałaś że beta pozytywna MONIKA JA BEDE MAMA !!!!!! Pamiętasz? Matko ale mnie wzięło aż mam ciary.
Pamietam az sie wzruszylam🥲
Jestem mama i jest to najpiekniejsze co mnie w zyciu spotkalo. Jeden minus tego wszystkiego to jest to ze ciagle sie wzruszam.Ja zawsze bylam placzka ale teraz to jest tragedia🤦‍♀️🤦‍♀️

Dziewczyny potrzebuje pomocy. Dostalam mega zgagi, no nie da sie polozyc bo piecze jak nie wiem. Nic nowego nie jadlam. Moge rennie? Jak to leczyc. Dzis 16+5.
Rennie chyba odpada w ciąży, ja brałam gaviscon, możesz w tabsach możesz w syropie, szybciej działa, mnie też zgaga dobijała i to od początku ciąży, współczuję, gaviscon w syropie stał na szafce nocnej , bo nie dałam rady spać przez zgage 😉

reklama
Do góry