U mnie karte ciazy zalozyli w klinice mojego cudownego doktora ale nie w invitrowej.On wiedzial ze ciaza z invitro ale nogdzie tego nie wpisywalU mnie tez nie ma takiej informacji. Mozna sie tylko domyslic bo karte ciazy wydala klinika.
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
To mnie pocieszylas ze do poroduNi znam ten ból. Do samego porodu. Po porodzie jak reka odjął. Idź do apteki coś Ci tam dadzą.
Wlasnie bylam i dali mi rennie. Cos lepiej jest. Zobaczymy jak w ciagu dnia i wieczorem bedzie. U mnie wszystkie objawy nasilaja sie wieczorem.
Wyobrazasz sobie ze moje cudo za chwile skonczy roczekumowilam juz sesje na 16.06- w Boze Cialo bo tylko tak mezusiowi pasowalo juz sie nie moge doczekac.Ale wzruszam sie jak sobie pomysle ze w zeszlym roku w ta pore mialam spakowana walizke do szpitalaDzisiaj kolejna rocznica mojego transferu pamiętam wszystko że szczegółami. 5 dpt zrobiłam test sikany. Natalka była jedynym i ostatnim zarodeczkiem. Na teście pojawiła się kreseczka. Oczywiście P zaczęła swoje komentarze że żadnej kreski nie ma żebym sobie nie wkręcala bo ona nic nie widzi. Ja spałam z tym testem. Wpatrzona w tą kreseczkę jak w dziecko. Dzisiaj kreseczka której ponoć nie było ma 14 miesięcy
bazylia128
Ten twój lekarz. Często powtarzałaś że taki cudowny. Masz z nim kontakt?U mnie karte ciazy zalozyli w klinice mojego cudownego doktora ale nie w invitrowej.On wiedzial ze ciaza z invitro ale nogdzie tego nie wpisywal
bazylia128
Bo Ty w domu chyba dostałaś skurczy co nie? I mało w samochodzie nie urodzilasWyobrazasz sobie ze moje cudo za chwile skonczy roczekumowilam juz sesje na 16.06- w Boze Cialo bo tylko tak mezusiowi pasowalo juz sie nie moge doczekac.Ale wzruszam sie jak sobie pomysle ze w zeszlym roku w ta pore mialam spakowana walizke do szpitala
bazylia128
U mnie tez wieczorami. Ale ja też jadlam w ciąży obrzydliwe ilości obrzydliwych słodyczy heheheTo mnie pocieszylas ze do porodu
Wlasnie bylam i dali mi rennie. Cos lepiej jest. Zobaczymy jak w ciagu dnia i wieczorem bedzie. U mnie wszystkie objawy nasilaja sie wieczorem.
bazylia128
Ja w ciąży nie zapomnę jak mi Basia caly brzuch wywracała na boki. Jak obcy. Fuuuj nie lubialam tego. Normalnie było widać na zewnatrz jak się rozpycha.
Moj cudowny lekarzOstatnio pisalam do niego w zeszlym roku bo dostalam info ze chorowal bardzo na i dosc zle to przeszedl.Teraz po roczku niuni wysle mu fotki.Zeby kazdy lekarz taki byl...Ten twój lekarz. Często powtarzałaś że taki cudowny. Masz z nim kontakt?
Magda 1234
Piszę chociaż nie wiem czy moje pytanie znów nie zginie w tłoku obelg i przepychanek na forum. Mam jednak nadzieję że to forum jest nadal po to by momagac i dzielić się wiedzą ..odniosłam takie wrażenie że na forum kto po on vitro jest miłej bo tam każdy walczy ,płacze , cieszy się razem bo tam są dziewczyny z problemami i z jednym celem. Tu wielu z nas którym się udało wydaje się że mogą już wszystko bo już są szczęśliwe i mają to o co walczyli więc nie muszą być już mile i tolerancyjne bo wsparcia nie potrzebują. No dobrze mam pytanie !!! Kiedy najlepiej zrobić echo serca u płodu ,w którym tygodniu, może ktoś ma jakieś doświadczenia i robiła to badanie ??? Ps. Mam nadzieję że ktoś zauważy moje pytanie ,bo ostatnio giną one we mgle
reklama
Tak i zamiast panikowac to ja wszystko na spokojnie.Maz sie bal ze nie dojedziemy bo szpital w kyorym rodzilam byl prawie po drugiej stronie Wisly wiec prawoe cala Warszawe musielismy przejechacale bylo fajnieBo Ty w domu chyba dostałaś skurczy co nie? I mało w samochodzie nie urodzilas