reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Trzeba mieć dystans i tyle, swoje robić. Każda z nas sama stanowi o swoim dziecku. Mądrej rady zawsze warto posłuchać albo choć chwilę dłużej się zastanowić. Najważniejsze aby mieć zaufanego lekarza i z nim konsultować sprawy zdrowotne dziecka.

Moja córka jest teraz chora, ma gorączkę już 4 dzień. Swojej mamie nawet nie opowiadam,.zaraz będzie olaboga, idź do lekarza, na pewno antybiotyk potrzebny.....nie zmienię jej podejścia. Mamy zupełnie inne zdanie na temat leczenia infekcji u dzieci. Podobnie jak kp, używania smoczków, cukru w diecie itd.
Tak tylko ta pani "dobra rada" będzie się teraz dwoic i troic że swoim radami nawet do zabłąkanych owieczek do których by się nie odezwała. Bo przecież 3 panie i zabłąkanych owieczko to całe STADO :) ja mam dystans. Mam swoją rodzinę PRZEWSPANIALEGO MEZA ale nie pozwolę żeby ktoś mi wmawiał ze jestem nieodpowiedzialna MAMA :) NIE MA TAKIEGO PRAWA I TO JEST BARDZO BOLESNE. NO WLASNIE MY MAMY TAK WYCZEKANYCH DZIECI ZANIOSLYBYSMY JE NA KONIEC SWIATA GDYBY POTRZEBOWALY POMOCY. Tak jak ja dzisiaj nioslam Natalke km bo nie umialam zlozyc wozka 😅 😅 😅 zdarza się? No japierdziuele zdarza się! Zaszłam cala wyczochrana a Natusia miała taka ubaw jak nigdy. Nawet buta zgubiłyśmy po drodze. I nikt sobie na to nie pozwoli. Tylko głupi myśli że wszystko wie. Najgorzej niedopuszczac do siebie myśli że JEDNAK coś mówię, robię NIE TAK.

reklama
Trzeba mieć dystans i tyle, swoje robić. Każda z nas sama stanowi o swoim dziecku. Mądrej rady zawsze warto posłuchać albo choć chwilę dłużej się zastanowić. Najważniejsze aby mieć zaufanego lekarza i z nim konsultować sprawy zdrowotne dziecka.

Moja córka jest teraz chora, ma gorączkę już 4 dzień. Swojej mamie nawet nie opowiadam,.zaraz będzie olaboga, idź do lekarza, na pewno antybiotyk potrzebny.....nie zmienię jej podejścia. Mamy zupełnie inne zdanie na temat leczenia infekcji u dzieci. Podobnie jak kp, używania smoczków, cukru w diecie itd.
Zresztą ty też nie raz mialas starcie z PANIA :) Przecież my to wszystko pamiętamy hehehe zawsze między wami dochodziło do ostrej wymiany zdań. W pewnym momencie się coś zmieniło. Nie raz nie dwa trzeba było Was stawiać do pionu bo miałyście różne poglądy.

Ehh a tak liczylam, ze raz powiesz prawde i raz dotrzymasz slowa i znikniesz. A tu jednak nie. No trudno.
Przezyje 😀
Mozesz pisac, bluzgac, tupac i serio - nie moglabym miec bardziej w powazaniu twojego zdania o mnie.
Zebys ty moja droga miala pojecie jak wielka grupe “fanow” masz 🤣
Skoro te przepychanki tak bardzo Cie bulwersuja to sie wysil i ich nie prowokuj.

jakies konkretnej firmy polecasz?

U nas te zabawki są w ciągłym użyciu :)
IMG_20220517_213409.jpg
IMG_20220517_213240.jpg

IMG_20220517_213144.jpg

No Pani nie pisze do adresata bo dostała bana 😅 o czym nie ma zamiaru się pochwalić. Pisz sobie pisz. Na zdrowie. Nikt nie mówi że masz znikać. Masz spokornieć. Przyda Ci się może w relacjach na żywo.

reklama
Do góry