bazylia128
Fanka BB :)
Tak tylko ta pani "dobra rada" będzie się teraz dwoic i troic że swoim radami nawet do zabłąkanych owieczek do których by się nie odezwała. Bo przecież 3 panie i zabłąkanych owieczko to całe STADO ja mam dystans. Mam swoją rodzinę PRZEWSPANIALEGO MEZA ale nie pozwolę żeby ktoś mi wmawiał ze jestem nieodpowiedzialna MAMA NIE MA TAKIEGO PRAWA I TO JEST BARDZO BOLESNE. NO WLASNIE MY MAMY TAK WYCZEKANYCH DZIECI ZANIOSLYBYSMY JE NA KONIEC SWIATA GDYBY POTRZEBOWALY POMOCY. Tak jak ja dzisiaj nioslam Natalke km bo nie umialam zlozyc wozka zdarza się? No japierdziuele zdarza się! Zaszłam cala wyczochrana a Natusia miała taka ubaw jak nigdy. Nawet buta zgubiłyśmy po drodze. I nikt sobie na to nie pozwoli. Tylko głupi myśli że wszystko wie. Najgorzej niedopuszczac do siebie myśli że JEDNAK coś mówię, robię NIE TAK.Trzeba mieć dystans i tyle, swoje robić. Każda z nas sama stanowi o swoim dziecku. Mądrej rady zawsze warto posłuchać albo choć chwilę dłużej się zastanowić. Najważniejsze aby mieć zaufanego lekarza i z nim konsultować sprawy zdrowotne dziecka.
Moja córka jest teraz chora, ma gorączkę już 4 dzień. Swojej mamie nawet nie opowiadam,.zaraz będzie olaboga, idź do lekarza, na pewno antybiotyk potrzebny.....nie zmienię jej podejścia. Mamy zupełnie inne zdanie na temat leczenia infekcji u dzieci. Podobnie jak kp, używania smoczków, cukru w diecie itd.