reklama
Hejo, dzieki . Również przesyłam życzenia dla twojej córci@fredka84 Weronika najlepsze życzenia imieninowe odemnie i od Twojej imienniczki
nieagatka
Fanka BB :)
jakies konkretnej firmy polecasz?U nas na tapecie wszelkiego rodzaju klocki do układania wieży. Czy to kartonowe czy drewniane
nieagatka
powiedzieli Wam cos wiecej? Naswietlaja ja?My w szpitalu Żółtaczka
mierzyli poziom tej birbuliny było 20 a norma do 15 od wczoraj naświetlają wyniki z moczu ok. Może jutro będzie coś wiadomopowiedzieli Wam cos wiecej? Naswietlaja ja?
Artemida90
nasz tez miał żółtaczkę, spędziliśmy tydzień prawie w szpitalu bo na 3 dobę dostał i leżał pod lampami. Mam zdjęcia mojego kurczaczka jak tak leżał w samej pieluszce. Nie pomagało to na mój ostry baby blues. Ciagle płakałam ze nie mogę go wziąć na rece.mierzyli poziom tej birbuliny było 20 a norma do 15 od wczoraj naświetlają wyniki z moczu ok. Może jutro będzie coś wiadomo
nieagatka
dobrze, ze mocz w normie. Jesli kp to przystawiaj jak najczesciej. Kciuki zeby jak najszybciej sie unormowalomierzyli poziom tej birbuliny było 20 a norma do 15 od wczoraj naświetlają wyniki z moczu ok. Może jutro będzie coś wiadomo
Kachar
Zgadzam się z tobą, sama przestałam pisać, tylko czytam, jest na forum pewna osoba u której wiecznie jest jakieś "ale",pisać się odechciewaPANIE. Słyszycie tą ciszę na forum? 3 wpisy na dzień To nie przypadek! To protest. Większość z nas ma dosyć waszych często wręcz agresywnych i obraźliwych wpisow. Duże grono nowych i "starych" forumowiczek zgadzają się że przeginacie. Piszą że się boją cokolwiek napisać. Że nie mogą mieć własnego zdania, napisać co czują, co planują, o czym decydują, co myślą. BRAWO MILEGO DNIA. Mój będzie bardzo miły, jadę z córeczką na rehabilitacje
motylek24
Trzeba mieć dystans i tyle, swoje robić. Każda z nas sama stanowi o swoim dziecku. Mądrej rady zawsze warto posłuchać albo choć chwilę dłużej się zastanowić. Najważniejsze aby mieć zaufanego lekarza i z nim konsultować sprawy zdrowotne dziecka.PANIE. Słyszycie tą ciszę na forum? 3 wpisy na dzień To nie przypadek! To protest. Większość z nas ma dosyć waszych często wręcz agresywnych i obraźliwych wpisow. Duże grono nowych i "starych" forumowiczek zgadzają się że przeginacie. Piszą że się boją cokolwiek napisać. Że nie mogą mieć własnego zdania, napisać co czują, co planują, o czym decydują, co myślą. BRAWO MILEGO DNIA. Mój będzie bardzo miły, jadę z córeczką na rehabilitacje
Moja córka jest teraz chora, ma gorączkę już 4 dzień. Swojej mamie nawet nie opowiadam,.zaraz będzie olaboga, idź do lekarza, na pewno antybiotyk potrzebny.....nie zmienię jej podejścia. Mamy zupełnie inne zdanie na temat leczenia infekcji u dzieci. Podobnie jak kp, używania smoczków, cukru w diecie itd.
reklama
Niedługo mama
Nasz hitEj Mamy chlopcow - jakis pomysl na prezent dla roczniaka? Chce znalezc cos fajnego dla bratanka, a jakos w glowie mam glownie lalki i jednorozce Help
Little Tikes KONIK NA BIEGUNACH Niebieski Koń 4279
Kup teraz na Allegro.pl za 99,90 zł - Little Tikes KONIK NA BIEGUNACH Niebieski Koń 4279 (11842608000). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!
allegro.pl