reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, wy na czasie... podpowiedzcie ile i co i jakie rozmiary trzeba szykować na wyprawkę?
każdy lubi co innego ale u mnie sprawdziło sie: body kopertowe- r. 56 I 62 (-zależy jak duzexdziecko ale tak te pierwsze 2 mce to kopertowe body super bo nie musisz główki dziecka ruszac) do tego polspiochy- czyli spodenki ze stopkami.Mialam i pajace ale finalnie to było dla mnie najwygodniejsze (I dla Małej tez). Wiec daruj sobie wszystkie inne wymyślne części garderoby na te pierwsze 3-4 mce;)- jak chłodniej to długi rekaw I kocyki-zadje tam sweterki itp:).
ilości to zależy właśnie od prania jak często chcesz robić.Tez hak Fredzia bym wzięła mniej 56 a więcej 62- bo jak z duże to zawsze można rękawki podwijać.

reklama
Tak narzekalam na meza a teraz tak mi smutno bo rostalismy sie na kilka dni.Ja zostalam z niunia u rodzicow on wtocil dzis do Wawy.Jak wyjezdzal to plakac mi sie chcialo i nie wiem jak zasne bez niego.Kocham tego idiote i tak tesknie.Myslalam ze bedzie mi latwo bo ostatnio tylko krzyki byly miedzy nami.
Jestem taka durna🤪

Tak narzekalam na meza a teraz tak mi smutno bo rostalismy sie na kilka dni.Ja zostalam z niunia u rodzicow on wtocil dzis do Wawy.Jak wyjezdzal to plakac mi sie chcialo i nie wiem jak zasne bez niego.Kocham tego idiote i tak tesknie.Myslalam ze bedzie mi latwo bo ostatnio tylko krzyki byly miedzy nami.
Jestem taka

Jestem taka durna🤪
no my mądre jesteśmy jak oni blisko a jak urlop od siebie to deprecha 🤣

reklama
no my mądre jesteśmy jak oni blisko a jak urlop od siebie to deprecha 🤣
Oj tak wyc mi sie chce z tesknoty.Jeszcze zadzwonil i powiedzial ze tak mu bez nas pusto.Musialam szybko konczyc bo plakac mi sie chcialo.
Oj madra bylam-on z reszta tez-ze wakacje od siebie to dobry pomysl.Nie dalabym rady tak na dluzsza mete.

Do góry