reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny, wy na czasie... podpowiedzcie ile i co i jakie rozmiary trzeba szykować na wyprawkę?
każdy lubi co innego ale u mnie sprawdziło sie: body kopertowe- r. 56 I 62 (-zależy jak duzexdziecko ale tak te pierwsze 2 mce to kopertowe body super bo nie musisz główki dziecka ruszac) do tego polspiochy- czyli spodenki ze stopkami.Mialam i pajace ale finalnie to było dla mnie najwygodniejsze (I dla Małej tez). Wiec daruj sobie wszystkie inne wymyślne części garderoby na te pierwsze 3-4 mce;)- jak chłodniej to długi rekaw I kocyki-zadje tam sweterki itp:).
ilości to zależy właśnie od prania jak często chcesz robić.Tez hak Fredzia bym wzięła mniej 56 a więcej 62- bo jak z duże to zawsze można rękawki podwijać.

reklama
Tak narzekalam na meza a teraz tak mi smutno bo rostalismy sie na kilka dni.Ja zostalam z niunia u rodzicow on wtocil dzis do Wawy.Jak wyjezdzal to plakac mi sie chcialo i nie wiem jak zasne bez niego.Kocham tego idiote i tak tesknie.Myslalam ze bedzie mi latwo bo ostatnio tylko krzyki byly miedzy nami.
Jestem taka durna🤪

Tak narzekalam na meza a teraz tak mi smutno bo rostalismy sie na kilka dni.Ja zostalam z niunia u rodzicow on wtocil dzis do Wawy.Jak wyjezdzal to plakac mi sie chcialo i nie wiem jak zasne bez niego.Kocham tego idiote i tak tesknie.Myslalam ze bedzie mi latwo bo ostatnio tylko krzyki byly miedzy nami.
Jestem taka

Jestem taka durna🤪
no my mądre jesteśmy jak oni blisko a jak urlop od siebie to deprecha 🤣

reklama
no my mądre jesteśmy jak oni blisko a jak urlop od siebie to deprecha 🤣
Oj tak wyc mi sie chce z tesknoty.Jeszcze zadzwonil i powiedzial ze tak mu bez nas pusto.Musialam szybko konczyc bo plakac mi sie chcialo.
Oj madra bylam-on z reszta tez-ze wakacje od siebie to dobry pomysl.Nie dalabym rady tak na dluzsza mete.

Do góry