Ja urodziłam w 38+1. Jeszcze masz trochę czasu ale wiem, że chciałabyś mieć to już za sobą. 17-tego są imieniny to może mała Weroniczka chce poczekać na ten swój dzieńnosz kuwaaaa mówię Ci jeszcze lekarz mój mi nie odpisuje wrócił z urlopu chyba muszę pomoc mu się odnaleźć dziś 38i5
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
No to jeszcze masz czas. Ja tak dokładnie urodziłam. Ale inne trzymali nawet do 41 tygodnianosz kuwaaaa mówię Ci jeszcze lekarz mój mi nie odpisuje wrócił z urlopu chyba muszę pomoc mu się odnaleźć dziś 38i5
bazylia128
A Monisia ma dzisiaj imieniny huuurrraaaaaJa urodziłam w 38+1. Jeszcze masz trochę czasu ale wiem, że chciałabyś mieć to już za sobą. 17-tego są imieniny to może mała Weroniczka chce poczekać na ten swój dzień
Kiedyś chciałam mieć tak na imię. Moja siostra też . Zdrówka psychicznego życzę
A Monisia ma dzisiaj imieniny huuurrraaaaa
nie wkurzaj mnie hahahaha ja mam termin na 15 a Ty jeszcze przedłużasz hahhahaJa urodziłam w 38+1. Jeszcze masz trochę czasu ale wiem, że chciałabyś mieć to już za sobą. 17-tego są imieniny to może mała Weroniczka chce poczekać na ten swój dzień
następna wiedziałam że zawsze mogę na Was liczyćNo to jeszcze masz czas. Ja tak dokładnie urodziłam. Ale inne trzymali nawet do 41 tygodnia
Ja miałam po kilka sztuk (8-10) każdego rodzaju ubranka rozmiaru 56. Mniejszego rozmiaru nie miałam. Z rozmiarem 62 już poszalałam i miałam po 20 sztuk albo więcej każdego rodzaju ubranka. Lepiej mieć za dużo ciuszkow niż co drugi dzień praćDziewczyny, wy na czasie... podpowiedzcie ile i co i jakie rozmiary trzeba szykować na wyprawkę?
Aha, mój Kajtek dość długo był ubieramy w same pajacyki bo się bałam mu założyć body przez głowę .
Wszystkiego najlepszegoA Monisia ma dzisiaj imieniny huuurrraaaaa
reklama
motylek24
HahaJprdl, jak ja się cieszę że nie mam zarodków