reklama
Artemida90
Fanka BB :)
czekac to nie powód do wyjazdu na porodówkę.Może coś się ruszy dziś po nocy wypadł mi ten czop śluzowy ale sam bez wód jechać znowu do szpitala czy czekać normalnie na wody i skurcze?
Niedługo mama
Mówią żeby czekać bo spędzisz nie wiadomo ile czasu w szpitaluMoże coś się ruszy dziś po nocy wypadł mi ten czop śluzowy ale sam bez wód jechać znowu do szpitala czy czekać normalnie na wody i skurcze?
czekam nie powiem ze Cierpliwieczekac to nie powód do wyjazdu na porodówkę.
dopiero wczoraj z niego wyszłamMówią żeby czekać bo spędzisz nie wiadomo ile czasu w szpitalu
Niedługo mama
No właśnie mój lekarz nie kazał się spieszyć i spokojnie zaczekać w domu na rozkręcenie skurczy ale ja nie doczekałam tego momentu bo syn nie miał zamiaru wyjśćdopiero wczoraj z niego wyszłam
Niedługo mama
Może jakieś schody góra dółczekam nie powiem ze Cierpliwie
nieagatka
czekac. Czop sam w sobie nic nie znaczy. Moze wypasc nawet 2 tyg przed porodem. Tera po porostu zero basenow i takich tam bo latwiej o infekcjeMoże coś się ruszy dziś po nocy wypadł mi ten czop śluzowy ale sam bez wód jechać znowu do szpitala czy czekać normalnie na wody i skurcze?
dziś mamy sprzątanie klatki może się udaMoże jakieś schody góra dół
reklama
no ja jestem ciekawa jak dotrwam do tego 4 maja na ktg to co wtedy powiedzą czy dalej czekać czy co bo to już 39 tydzień chyba nie będą mnie trzymać do 42No właśnie mój lekarz nie kazał się spieszyć i spokojnie zaczekać w domu na rozkręcenie skurczy ale ja nie doczekałam tego momentu bo syn nie miał zamiaru wyjść