Trzymaj się tej myśli właśnie, wiosnaNo zobaczymy jeszcze w takim razie chwile moze jak wiosna przyjdzie?
reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Na pewno bedziemy teraz miec wiecej silyTrzymaj się tej myśli właśnie, wiosna
Laski, a jak wasze dzieci nie placza to co z nimi robicie? Leżą sobie same w łóżeczku a wy sobie coś tam w domu robicie? Mój leży i sobie macha rączkami i nóżkami. Napieprza tymi nogami że szok Może sobie tak sam leżeć? Czy jestem wyrodna matka
Ale mam rozkminy. Nie śmiać się ze mnie
Noc była mega spokojna. W sumie on zawsze jakoś ok 22-giej się uspokaja i ładnie w nocy śpi. Budzi się dwa razy i po jedzeniu kładę go do lozeczka i szybko usypia. Choć tyle dobrego
Noc była mega spokojna. W sumie on zawsze jakoś ok 22-giej się uspokaja i ładnie w nocy śpi. Budzi się dwa razy i po jedzeniu kładę go do lozeczka i szybko usypia. Choć tyle dobrego
Kachar
Ja swoją wkładam do kolyski i biore ze sobą zależnie gdzie jestem, Lidia leży a jak ogarniam dom, przy okazji gadam do niej bo widzę że głos rozpoznaje i sama już gaworzy, no bo co innego robić z takim maluchem ? Czasem jeszcze karty Czu Czu jej pokzajuje to się gapi parę minut, albo tego szczeniaczka uczniaczka włączam to patrzy się na to świecące serduszkoLaski, a jak wasze dzieci nie placza to co z nimi robicie? Leżą sobie same w łóżeczku a wy sobie coś tam w domu robicie? Mój leży i sobie macha rączkami i nóżkami. Napieprza tymi nogami że szok Może sobie tak sam leżeć? Czy jestem wyrodna matka
Aha, to czyli u mnie wszystko w porządku . Ja też z nim po całym domu jeżdżę kołyską. Co tak mówię do niego ale on ma mnie chyba gdzieśJa swoją wkładam do kolyski i biore ze sobą zależnie gdzie jestem, Lidia leży a jak ogarniam dom, przy okazji gadam do niej bo widzę że głos rozpoznaje i sama już gaworzy, no bo co innego robić z takim maluchem ? Czasem jeszcze karty Czu Czu jej pokzajuje to się gapi parę minut, albo tego szczeniaczka uczniaczka włączam to patrzy się na to świecące serduszko
reklama
Kachar
Rozmawiaj do niego , najlepiej dłuuugie samogłoski, dzieci jak zatrybia to powtarzają już , moja mama gada do Lidki takie głupoty, no serio z doopy , a że pogoda brzydka , a że zakupy zrobiła , cokolwiek i mała tak w nią wpatrzona leży i się uśmiechaNo bo jak ja mogę się zanim teraz bawić jak on nic nie czai. Nie wiem co się robi z takimi dziećmi. Przecież nie będę go ciągle na rękach nosiła jak nie płacze, co nie?