reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Laski, a jak wasze dzieci nie placza to co z nimi robicie? Leżą sobie same w łóżeczku a wy sobie coś tam w domu robicie? Mój leży i sobie macha rączkami i nóżkami. Napieprza tymi nogami że szok 😂 Może sobie tak sam leżeć? Czy jestem wyrodna matka 😜

No bo jak ja mogę się zanim teraz bawić jak on nic nie czai🤔. Nie wiem co się robi z takimi dziećmi. Przecież nie będę go ciągle na rękach nosiła jak nie płacze, co nie?

Ale mam rozkminy😜. Nie śmiać się ze mnie 😜
Noc była mega spokojna. W sumie on zawsze jakoś ok 22-giej się uspokaja i ładnie w nocy śpi. Budzi się dwa razy i po jedzeniu kładę go do lozeczka i szybko usypia. Choć tyle dobrego

Mi się dziś śniło że lekarz mi mówił że wszystkie dzieci z in vitro są takie niespokojne i ciągle płaczą 😂. Już mi ten jego płacz na psyche wjechał 😂

Laski, a jak wasze dzieci nie placza to co z nimi robicie? Leżą sobie same w łóżeczku a wy sobie coś tam w domu robicie? Mój leży i sobie macha rączkami i nóżkami. Napieprza tymi nogami że szok 😂 Może sobie tak sam leżeć? Czy jestem wyrodna matka 😜
Ja swoją wkładam do kolyski i biore ze sobą zależnie gdzie jestem, Lidia leży a jak ogarniam dom, przy okazji gadam do niej bo widzę że głos rozpoznaje i sama już gaworzy, no bo co innego robić z takim maluchem ? Czasem jeszcze karty Czu Czu jej pokzajuje to się gapi parę minut, albo tego szczeniaczka uczniaczka włączam to patrzy się na to świecące serduszko 🤭

Ja swoją wkładam do kolyski i biore ze sobą zależnie gdzie jestem, Lidia leży a jak ogarniam dom, przy okazji gadam do niej bo widzę że głos rozpoznaje i sama już gaworzy, no bo co innego robić z takim maluchem ? Czasem jeszcze karty Czu Czu jej pokzajuje to się gapi parę minut, albo tego szczeniaczka uczniaczka włączam to patrzy się na to świecące serduszko 🤭
Aha, to czyli u mnie wszystko w porządku 😜. Ja też z nim po całym domu jeżdżę kołyską. Co tak mówię do niego ale on ma mnie chyba gdzieś 😜

reklama
No bo jak ja mogę się zanim teraz bawić jak on nic nie czai🤔. Nie wiem co się robi z takimi dziećmi. Przecież nie będę go ciągle na rękach nosiła jak nie płacze, co nie?
Rozmawiaj do niego , najlepiej dłuuugie samogłoski, dzieci jak zatrybia to powtarzają już , moja mama gada do Lidki takie głupoty, no serio z doopy , a że pogoda brzydka , a że zakupy zrobiła , cokolwiek i mała tak w nią wpatrzona leży i się uśmiecha

Do góry