reklama
jak nie urok to sraczka. Masakra . Zdróweczka dla małej i szybkiego powrotu do domuJestem z Natalka od wczoraj na Sor, dostała wysokiej goraczki
Aduś16
Fanka BB :)
Nie coś Ty.. Mam takie urwanie głowy ze wszystkim obecnie że zapominam jak się nazywam.. A ja nawet jeszcze do pracy nie wróciłam... Ale czekaj jaki urlop, przecież u Was snieg pada to chyba odwołam wyjazd Jak Kajtek?@Aduś16 juz spakowana na urlop?
motylek24
Czy u was w sklepach też nie ma mąki? W sobotę na półce była tylko mąka ziemniaczana i pełnoziarnista. Dzisiaj to samo. Świat oszalał, musiałam szukać w innym sklepie. Po co ludzie robią te zapasy? Jak mnie to wkurza, przez to jestem zmuszona kupić 1kg więcej czyli zrobić zapas i dołączyć do owczego pędu
Orchidea33
Znów zapasy? pewnie znow cos przeczytali w necie i panika.... ostatnio z papierem toaletowym u kolezanki w mieście byl problem bo poszla jakas fama ze braknie i ludzie znow po kilka paczek kupowaliCzy u was w sklepach też nie ma mąki? W sobotę na półce była tylko mąka ziemniaczana i pełnoziarnista. Dzisiaj to samo. Świat oszalał, musiałam szukać w innym sklepie. Po co ludzie robią te zapasy? Jak mnie to wkurza, przez to jestem zmuszona kupić 1kg więcej czyli zrobić zapas i dołączyć do owczego pędu
Aduś16
O matko, Monia trzymaj się...Wiadomo co jest małej? Basia pewnie z Łukaszem? Z małymi dziećmi życie jest jak rollercoaster ale jak się uśmiechna i przytula to wszystko odchodzi na drugi plan... Moj mały nie chce jeść stałych pokarmów a już cuduje co tylko można, mleko tylko z cyca , wodę ewentualnie z łyżeczki wiec nadal jestem uwiazana do niego , jakby ju przyszło gdzieś awaryjnie się wybrać to nawet nie chce myśleć jak by sobie mąż miał radzić.. A Borys ma już 7 miesięcy.. Niestety to jest ta gorsza strona karmienia piersiąJestem z Natalka od wczoraj na Sor, dostała wysokiej goraczki
Kachar
motylek24
Moje dzieci zaczynały jeść stałe posiłki w okolicach pierwszego roku życia. Nie piły mleka modyfikowanego ani nie ssały smoczkow. Faktycznie wkurzające jest to uzależnienie dzieci od matki czy też odwrotnie . Gdyby zsumować to kp prawie 5 lat Czas tak szybko mija, zobaczysz wcześniej czy później Borys zacznie jeść. Ja teraz zupełnie inaczej patrze na jedzenie, dla mnie jedzenie u niemowlaka to jest choćby jedna łyżeczka czegoś tam, a nie cała porcja ze słoika. Jak dziecko będzie gotowe zje więcej.O matko, Monia trzymaj się...Wiadomo co jest małej? Basia pewnie z Łukaszem? Z małymi dziećmi życie jest jak rollercoaster ale jak się uśmiechna i przytula to wszystko odchodzi na drugi plan... Moj mały nie chce jeść stałych pokarmów a już cuduje co tylko można, mleko tylko z cyca , wodę ewentualnie z łyżeczki wiec nadal jestem uwiazana do niego , jakby ju przyszło gdzieś awaryjnie się wybrać to nawet nie chce myśleć jak by sobie mąż miał radzić.. A Borys ma już 7 miesięcy.. Niestety to jest ta gorsza strona karmienia piersią
nieagatka
ale myslisz, ze to przez zapasy, a nie przez to, ze spichlerz Europy od poltora miesiaca jest w stanie wojny i ze coraz mocniej to poczujemy, zwlaszczs Polska ktora sporo zboza z UA importuje?Czy u was w sklepach też nie ma mąki? W sobotę na półce była tylko mąka ziemniaczana i pełnoziarnista. Dzisiaj to samo. Świat oszalał, musiałam szukać w innym sklepie. Po co ludzie robią te zapasy? Jak mnie to wkurza, przez to jestem zmuszona kupić 1kg więcej czyli zrobić zapas i dołączyć do owczego pędu
reklama
nieagatka
ani gotowanego, ani sloikow? Ani papek ani kawalkow?O matko, Monia trzymaj się...Wiadomo co jest małej? Basia pewnie z Łukaszem? Z małymi dziećmi życie jest jak rollercoaster ale jak się uśmiechna i przytula to wszystko odchodzi na drugi plan... Moj mały nie chce jeść stałych pokarmów a już cuduje co tylko można, mleko tylko z cyca , wodę ewentualnie z łyżeczki wiec nadal jestem uwiazana do niego , jakby ju przyszło gdzieś awaryjnie się wybrać to nawet nie chce myśleć jak by sobie mąż miał radzić.. A Borys ma już 7 miesięcy.. Niestety to jest ta gorsza strona karmienia piersią