bazylia128
Fanka BB :)
Jestem z Natalka od wczoraj na Sor, dostała wysokiej goraczki@bazylia128 no pochwal soe fryzura
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem z Natalka od wczoraj na Sor, dostała wysokiej goraczki@bazylia128 no pochwal soe fryzura
Zdrowka dla NatusiJestem z Natalka od wczoraj na Sor, dostała wysokiej goraczki
Zdrówka. Niestety teraz jakiś wirus z wysoka gorączką panuje.Jestem z Natalka od wczoraj na Sor, dostała wysokiej goraczki
Jestem z Natalka od wczoraj na Sor, dostała wysokiej goraczki
moj bratanek ostatnio soedzil tydz w szpitalu z 40C gorsczka, podejrzenie zapalenia opon mozgowych. Okazalo sie, ze paskudne zapalenie ucha schowane za duza iloscia woskowiny.Jestem z Natalka od wczoraj na Sor, dostała wysokiej goraczki
A ja tylko chciałam napisać że przyszły mi wyniki testu i mogę się cieszyć zdrowym synkiem.Tyle.fo.ja nerwów zjadłam przez ten test pappa dziękuję za wsparcie
Pięknie . Teraz możesz spokojnie cieszyć się ciążąA ja tylko chciałam napisać że przyszły mi wyniki testu i mogę się cieszyć zdrowym synkiem.Tyle.fo.ja nerwów zjadłam przez ten test pappa dziękuję za wsparcie
Niestety tak.. Nie mam zbytnio wyboru. Od 1 rok I 2 miesiaceDziewczyny czy macie w planach wysłać dzieci do żłobka? A jeśli tak to od jakiego wieku?
Gratuluję! Ja dlatego Nifty zrobilam przed pappa bo balam sie tego niepotrzebnego stresu przez zawyzone ryzykoA ja tylko chciałam napisać że przyszły mi wyniki testu i mogę się cieszyć zdrowym synkiem.Tyle.fo.ja nerwów zjadłam przez ten test pappa dziękuję za wsparcie