reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A ja dziewczyny dzisiaj z nerwów szaleje, tak się boje tego wyniku wolnego dna,, nie wiem coś poczytałam , nakręciłam się ,wmawiam sobie że USG jest ok to będzie dobrze ale boje się że nie będzie że moje komórki były stare z 8 pobranych 4 odeazu odpadło bo były stare ziarniste , ale pozostałe się zaplodnily ale czy też nie były za stare,, mam 38 lat czy to naprawdę tak dużo?? Jeszcze tydzień czekania na wyniki ,nie wiem jak to przetrwać ,jak sobie pomóc 😭
Wiem ze latwo mowic-ale nie czytaj juz nic i sie nie nakrecaj.Juz na nic nie masz wplywu.Glaszcz to swoje cudo i nie serwuj mu stresu

A ja dziewczyny dzisiaj z nerwów szaleje, tak się boje tego wyniku wolnego dna,, nie wiem coś poczytałam , nakręciłam się ,wmawiam sobie że USG jest ok to będzie dobrze ale boje się że nie będzie że moje komórki były stare z 8 pobranych 4 odeazu odpadło bo były stare ziarniste , ale pozostałe się zaplodnily ale czy też nie były za stare,, mam 38 lat czy to naprawdę tak dużo?? Jeszcze tydzień czekania na wyniki ,nie wiem jak to przetrwać ,jak sobie pomóc 😭
tylko spokój i zajecie sie czymś. Ja pamiętam że czekając na wynik kiedys to oglądałam żony hollywood wiec polecam cis głupiego i wciągającego.
Nie wiem czy juz pytalam-jaka dzielnica?
bielany

reklama
Do góry