Oni mam wrazenie to wszyscy sie obczajajahehe może nasi gej friendy się znają bo ja też z wawy
reklama
Nie wiem czy juz pytalam-jaka dzielnica?hehe może nasi gej friendy się znają bo ja też z wawy
Wiem ze latwo mowic-ale nie czytaj juz nic i sie nie nakrecaj.Juz na nic nie masz wplywu.Glaszcz to swoje cudo i nie serwuj mu stresuA ja dziewczyny dzisiaj z nerwów szaleje, tak się boje tego wyniku wolnego dna,, nie wiem coś poczytałam , nakręciłam się ,wmawiam sobie że USG jest ok to będzie dobrze ale boje się że nie będzie że moje komórki były stare z 8 pobranych 4 odeazu odpadło bo były stare ziarniste , ale pozostałe się zaplodnily ale czy też nie były za stare,, mam 38 lat czy to naprawdę tak dużo?? Jeszcze tydzień czekania na wyniki ,nie wiem jak to przetrwać ,jak sobie pomóc
Pchełka216
Fanka BB :)
tylko spokój i zajecie sie czymś. Ja pamiętam że czekając na wynik kiedys to oglądałam żony hollywood wiec polecam cis głupiego i wciągającego.A ja dziewczyny dzisiaj z nerwów szaleje, tak się boje tego wyniku wolnego dna,, nie wiem coś poczytałam , nakręciłam się ,wmawiam sobie że USG jest ok to będzie dobrze ale boje się że nie będzie że moje komórki były stare z 8 pobranych 4 odeazu odpadło bo były stare ziarniste , ale pozostałe się zaplodnily ale czy też nie były za stare,, mam 38 lat czy to naprawdę tak dużo?? Jeszcze tydzień czekania na wyniki ,nie wiem jak to przetrwać ,jak sobie pomóc
bielanyNie wiem czy juz pytalam-jaka dzielnica?
To niedaleko mnie ja bemowo jelonkitylko spokój i zajecie sie czymś. Ja pamiętam że czekając na wynik kiedys to oglądałam żony hollywood wiec polecam cis głupiego i wciągającego.
bielany
Orchidea33
@bazylia128 pokaz jaka masz fryzurę!
Tak.14 miescDziewczyny czy macie w planach wysłać dzieci do żłobka? A jeśli tak to od jakiego wieku?
nieagatka
moje obie zaczely w wieku 9 miesiecyDziewczyny czy macie w planach wysłać dzieci do żłobka? A jeśli tak to od jakiego wieku?
reklama
motylek24
Próbowałam ze żłobkiem gdy córka miała rok i cztery miesiące, nie byłam gotowa na rozstanie. Ponowna próba, po drugim roku zycia, już było ok.Dziewczyny czy macie w planach wysłać dzieci do żłobka? A jeśli tak to od jakiego wieku?