reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@fredka84 co robisz na jutro na obiad, robiłaś jakieś ciacho? @Kasiekt A tu co wymyśliłaś dobrego mężowi? Ja mam młoda kapusta to zrobię i pałki pieczone. Szybko i smacznie. Ciasta nie mam na weekend.
Ja robilam ruskie ale na raty bo miska to 3 razy wszystko dluzej.Wyszly pycha😋 Jutro ida do podsmazenia a w poniedzialek flaki.Tobilam ostatnio i maz stwierdzil ze przepychota😅Ciasta nie pieke od porodu-raz tylko na Boze Narodzenie.Bo z Misia to nic nie moge zrobic🙃

reklama
Ja jutro standard, rosół i schabowe. Wczoraj pizzę robiłam, ale coś mi nie wchodzi 🤔
Też dziś kupiłam młoda kapustę i ślinka mi na nią leci 😋. Ja właśnie u teściowej i mąż się drinkuje. Ciasto mam z biedry, bo lenia mam ostatnio na robienie
***** ja lubie kapuche ale jesc nie moge😪 Kiedys mama mi powiedziala ze mloda kapusta mi nie zaszkodzi wiec ugotowalam i zarlam jak zla.No i niestety bol brzucha ze masakra

Mój mały to normalnie oszukista jest 😂. Stękał, poszłam zrobiłam mleko, przychodzę, patrzę - śpi 🥴. I właśnie stoję z tym mlekiem i nie wiem co ze sobą zrobić 😂

Mój mały to normalnie oszukista jest 😂. Stękał, poszłam zrobiłam mleko, przychodzę, patrzę - śpi 🥴. I właśnie stoję z tym mlekiem i nie wiem co ze sobą zrobić 😂
hahaha a ja okanie mogę zmrużyć bo odstawiłam aspargin bo już to moje rls zespół niespokojnych nóg zanikło no to teraz mi daje czadu a w domu nie mam żadnej tabletki buuuu🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Byle do maja 🤣

no dramat jakiś ta noc była kulałam się z boku na bok 🤦‍♀️pomimo tego że sama spałam bo Grześka wyprosiłam do innego pokoju bo drinków mu się zachciało to nie będę tego wdychać 🙃🙃
Znam ból niespokojnych nóg- fuuuj. Dolegliwości zniknęły po porodzie razem że zmęczeniem. Teraz zasypiam w 1 minutę. Dziewczyny ja tam u fryzjeraaaa. Jak mi ciężko było wyjść z domu. Biały adidas mój;)

Załączniki

• 16489732683392239891884682637612.jpg
    16489732683392239891884682637612.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Do góry