reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@fredka84 co robisz na jutro na obiad, robiłaś jakieś ciacho? @Kasiekt A tu co wymyśliłaś dobrego mężowi? Ja mam młoda kapusta to zrobię i pałki pieczone. Szybko i smacznie. Ciasta nie mam na weekend.
Ja robilam ruskie ale na raty bo miska to 3 razy wszystko dluzej.Wyszly pycha😋 Jutro ida do podsmazenia a w poniedzialek flaki.Tobilam ostatnio i maz stwierdzil ze przepychota😅Ciasta nie pieke od porodu-raz tylko na Boze Narodzenie.Bo z Misia to nic nie moge zrobic🙃

reklama
Ja jutro standard, rosół i schabowe. Wczoraj pizzę robiłam, ale coś mi nie wchodzi 🤔
Też dziś kupiłam młoda kapustę i ślinka mi na nią leci 😋. Ja właśnie u teściowej i mąż się drinkuje. Ciasto mam z biedry, bo lenia mam ostatnio na robienie
***** ja lubie kapuche ale jesc nie moge😪 Kiedys mama mi powiedziala ze mloda kapusta mi nie zaszkodzi wiec ugotowalam i zarlam jak zla.No i niestety bol brzucha ze masakra

Mój mały to normalnie oszukista jest 😂. Stękał, poszłam zrobiłam mleko, przychodzę, patrzę - śpi 🥴. I właśnie stoję z tym mlekiem i nie wiem co ze sobą zrobić 😂

Mój mały to normalnie oszukista jest 😂. Stękał, poszłam zrobiłam mleko, przychodzę, patrzę - śpi 🥴. I właśnie stoję z tym mlekiem i nie wiem co ze sobą zrobić 😂
hahaha a ja okanie mogę zmrużyć bo odstawiłam aspargin bo już to moje rls zespół niespokojnych nóg zanikło no to teraz mi daje czadu a w domu nie mam żadnej tabletki buuuu🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Byle do maja 🤣

no dramat jakiś ta noc była kulałam się z boku na bok 🤦‍♀️pomimo tego że sama spałam bo Grześka wyprosiłam do innego pokoju bo drinków mu się zachciało to nie będę tego wdychać 🙃🙃
Znam ból niespokojnych nóg- fuuuj. Dolegliwości zniknęły po porodzie razem że zmęczeniem. Teraz zasypiam w 1 minutę. Dziewczyny ja tam u fryzjeraaaa. Jak mi ciężko było wyjść z domu. Biały adidas mój;)

Załączniki

• 16489732683392239891884682637612.jpg
    16489732683392239891884682637612.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry