Ja robilam ruskie ale na raty bo miska to 3 razy wszystko dluzej.Wyszly pycha Jutro ida do podsmazenia a w poniedzialek flaki.Tobilam ostatnio i maz stwierdzil ze przepychotaCiasta nie pieke od porodu-raz tylko na Boze Narodzenie.Bo z Misia to nic nie moge zrobic
reklama
***** ja lubie kapuche ale jesc nie moge Kiedys mama mi powiedziala ze mloda kapusta mi nie zaszkodzi wiec ugotowalam i zarlam jak zla.No i niestety bol brzucha ze masakraJa jutro standard, rosół i schabowe. Wczoraj pizzę robiłam, ale coś mi nie wchodzi
Też dziś kupiłam młoda kapustę i ślinka mi na nią leci . Ja właśnie u teściowej i mąż się drinkuje. Ciasto mam z biedry, bo lenia mam ostatnio na robienie
hahaha a ja okanie mogę zmrużyć bo odstawiłam aspargin bo już to moje rls zespół niespokojnych nóg zanikło no to teraz mi daje czadu a w domu nie mam żadnej tabletki buuuuByle do majaMój mały to normalnie oszukista jest . Stękał, poszłam zrobiłam mleko, przychodzę, patrzę - śpi . I właśnie stoję z tym mlekiem i nie wiem co ze sobą zrobić
Coś ty? Aż tak ci daja nogi czadu?hahaha a ja okanie mogę zmrużyć bo odstawiłam aspargin bo już to moje rls zespół niespokojnych nóg zanikło no to teraz mi daje czadu a w domu nie mam żadnej tabletki buuuuByle do maja
no dramat jakiś ta noc była kulałam się z boku na bok pomimo tego że sama spałam bo Grześka wyprosiłam do innego pokoju bo drinków mu się zachciało to nie będę tego wdychaćCoś ty? Aż tak ci daja nogi czadu?
bazylia128
Fanka BB :)
Znam ból niespokojnych nóg- fuuuj. Dolegliwości zniknęły po porodzie razem że zmęczeniem. Teraz zasypiam w 1 minutę. Dziewczyny ja tam u fryzjeraaaa. Jak mi ciężko było wyjść z domu. Biały adidas mójno dramat jakiś ta noc była kulałam się z boku na bok pomimo tego że sama spałam bo Grześka wyprosiłam do innego pokoju bo drinków mu się zachciało to nie będę tego wdychać
Załączniki
bazylia128
reklama
Pchełka216
od tyłu wygląda wygląda gej mam gej radar w oczach hhehe@fredka84 pa na mojego fryzjera, podobno jest gejem. Zajebii... sty jest.