Pchełka216
Fanka BB :)
I żeby nie było mam przyjaciela geja i wielu znajomych... może dlatego radar skuteczny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahahha padłamod tyłu wygląda wygląda gej mam gej radar w oczach hhehe
No to zaraz pokazuj efektyZnam ból niespokojnych nóg- fuuuj. Dolegliwości zniknęły po porodzie razem że zmęczeniem. Teraz zasypiam w 1 minutę. Dziewczyny ja tam u fryzjeraaaa. Jak mi ciężko było wyjść z domu. Biały adidas mój
Obczilabym czy gej po 2 zdaniqch-mam gej radar@fredka84 pa na mojego fryzjera, podobno jest gejem. Zajebii... sty jest.
Witam w klubie ja jednego nawet chcialam zheteryczycI żeby nie było mam przyjaciela geja i wielu znajomych... może dlatego radar skuteczny
nie każdy gada z gejowa manierą ale w ogóle powiem Wam ze ten mój przyjaciel to takie ciacho i zabawny i mega pozytywny i do tego mądry i kasiasty(dyr finansowy). nóż qwa taka strata.... zanim wiedzialam to się nim mega jarałam ( zresztą jak sie poznaliśmy na imprezie na studiach to się nawet calowalismy). Ale on potem nic I nic tylko taka normalną fajna znajomość.. imprezki i towarzycho...a potem się zorientowalam...potem przez kilka lat się nie widzieliśmy a 10 lat temu tak się zaprzyjaźniliśmy zajebiscie ze trwa do teraz a mój mąż go uwielbiaObczilabym czy gej po 2 zdaniqch-mam gej radar
hehe może nasi gej friendy się znają bo ja też z wawyWitam w klubie ja jednego nawet chcialam zheteryczyc
No i jakto w Wawie wszyscy geje sie znaja nawet z show bizu Ja niektoeych mam takich przystojnych kolegow gejow ze az szkoda i do tego nieprzegietych
Wyślij foto jak zrobi cię na bóstwo . W niedzielę przyjmuje?@fredka84 pa na mojego fryzjera, podobno jest gejem. Zajebii... sty jest.
Wiem ze nie kqzdy ma maniereale to sie daje wyczucnie każdy gada z gejowa manierą ale w ogóle powiem Wam ze ten mój przyjaciel to takie ciacho i zabawny i mega pozytywny i do tego mądry i kasiasty(dyr finansowy). nóż qwa taka strata.... zanim wiedzialam to się nim mega jarałam ( zresztą jak sie poznaliśmy na imprezie na studiach to się nawet calowalismy). Ale on potem nic I nic tylko taka normalną fajna znajomość.. imprezki i towarzycho...a potem się zorientowalam...potem przez kilka lat się nie widzieliśmy a 10 lat temu tak się zaprzyjaźniliśmy zajebiscie ze trwa do teraz a mój mąż go uwielbia